Veld/Strand verslagen - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
Veld & Strand Verslagen

Veld/Strand


Verslagen & Uitslagen Zeeuwse renners  
DVV TROFEE IN LILLE  :  
DERDE PLAATS SHIRIN VAN ANROOIJ

 Foto : Facebook.  De 18 jarige Shirin van Anrooij kan weer een fraai resultaat op haar scorelijst zetten. De junioren wereldkampioene reed op 8 februari in de Krawatencross in Lille naar een podiumplaats tussen de veldtoppers.
 
Na een wat moeizame start in de middenmoot kon de Bevelandse oprukken naar de spits en kwam een topklassering in zicht. In de finale bleef van Anrooij attent en in een rechtstreeks duel met landgenote Inge van der Heijden pakte ze een fraaie derde plaats.
 
Bij de huldiging stond het Zeeuwse toptalent naast de Rotterdamse winnares Ceylin del Carmen Alvarado (Alpecin-Fenix) die in de sprint zegevierde. Annemarie Worst van Team 777 moest zich na het zilver tijdens het WK weer tevreden stellen met de troostprijs.
 

SHIRIN VAN ANROOIJ
WINT OP NIEUWJAARSDAG 2020 VELDRIT IN LUXEMBURG

Foto : Facebook.  
Shirin van Anrooij heeft op de eerste dag van haar sportjaar 2020 sterk gepresteerd. In het Luxemburgse P├ętange reed de 17 jarige Kapelse op nieuwjaarsdag naar de overwinning bij de elite vrouwen. Bij deze populaire UCI veldrit stonden 22 rensters op het startblad.
Tweedejaars juniore Van Anrooij kwam na 40 minuten als soliste over de finish. De Amerikaanse Rebecca Fahringer had op de tweede positie 16 seconden achterstand. Pauliena Rooijakkers noteerde een marge van 30 seconden op haar landgenote.
3 ZEEUWSE WINNAARS BIJ WEST BRABANTSE VELDRIT COMPETITIE 2019

Tijdens de populaire West Brabantse Veldrit Competitie WBVC stonden in 2019 wekelijks Zeeuwse renners op het startblad. Bij de prijsuitreiking van het Packaging Partners eindklassement in Hoogerheide konden 3 veldrijders uit Zeeland de hoofdprijs ophalen.
9/10 jaar :    1. Sam Mullaert   Kapelle

11/12 jaar :    1. Maike Tazelaar    Colijnsplaat

Vrouwen :        1. Rosita Reijnhout     Wolphaartsdijk         3. Lisanne de Munnik   Kapelle.
Terug naar de inhoud