Toertochten Verslagen - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
Toertochten

Verslagen & Evenementen


                                                                                                                                            
Toervenementen Zeeland  
>  stuur je verslagen en foto's naar:   info@zeelandopdefiets.nl

GESLAAGDE EERSTE KEES KORSTANJE TOERTOCHT DOOR ZEELAND

 
Foto's: Organisatie
De organisatie was tevreden na de mooie wielerdag over de Bevelanden met de afstanden 60 en 110 km: “Nogmaals iedereen super bedankt voor je deelname, support, bijdrage en tot volgend jaar bij de tweede editie”.  

GEEN LENTE TIJDENS ERPELKAPPERSTOCHT 2020 TC AXEL

Foto : Rob Visman.
De start van de Erpelkapperstocht op 1 maart door Zeeuws Vlaanderen was droog maar al snel voelden de fietsers de eerste regendruppels. De keurig gepoetste fietsen veranderden in zandkastelen. De forse wind bleek een zware tegenstander voor veel toerders. Vooral op de smalle en lange polderwegen werden veel krachten verspeeld en moesten ook veel afgebroken takken worden ontweken. In de Bourgondier konden de doorzetters weer herstellen van hun inspanning in het zadel en werd in een gezellige sfeer nagepraat over de geslaagde fietsdag van toerclub Axel.
OPENING FIETSSEIZOEN ZEELAND 2020
IN LEWEDORP MET ZRTC THEO MIDDELKAMP
Foto : Facebook


NIEUWJAARSRIT 2020 THEO MIDDELKAMP DOOR DE ZAK

Foto's : Organisatie.  Het fietsjaar bij de toerclub van ZRTC Theo Middelkamp startte zondagmiddag (5 januari) in Lewedorp.
Na de nieuwjaarswensen bij de Goede Verwachting gingen de toerders op pad voor een bewolkte maar vrijwel windstille tocht door de zak van Zuid Beveland.

Bij de aankomst hadden de fietsers een afstand van 60 km op hun computer. Na afloop werd gezellig nagepraat in combinatie met een smakelijke kop erwtensoep en heerlijke broodjes.CURSUS WEGKAPITEIN NTFU EN ROVZ IN MIDDELBURG

Terug naar de inhoud