Thijs de Lange - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
Thijs de Lange

WielrennenGOOIKSE PIJL MET NEDERLANDSE WINST DANNY VAN POPPEL

Foto: Facebook.  In de 17de editie van de 1.1 semi klassieker Gooikse Pijl hanteerde Danny van Poppel / foto zijn snelheid als sportieve wapen. De 27 jarige Nederlander van Circus Wanty Gobert dirigeerde alle concurrenten naar de troostprijzen en kon na 200 km weer eens het zegegebaar maken in het Belgische Gooik.      2. Gerben Thijssen (Lotte Soudal)      3. Arvid de Kleijn  (Riwal Securitas)    4. Jordi Meeus  (SEG Racing) 5. Sasha Weemaes  (Sport Vlaanderen Baloise)   94 en laatste  Thijs de Lange op 4.13.  Brian van Goethem behaalde geen klassering. In de vlucht van de dag zaten de Nederlanders Piotr Havik (Riwal Securitas) en Jason van Dalen van Metec TKH.   (20 september)
ACHTERHOEDE IN HEISTSE PIJL

Heist op den Berg (B)    UCI Klassieker Heistse Pijl        
Winst voor de 22 jarige Belgische sprinter Sasha Weemaes  (Sport Vlaanderen Baloise)  190 km in 3.58.49.      2. Gerben Thijssen  (Lotto Soudal)     3. Emiel Vermeulen (Natura4Ever)       135. Thijs de Lange op 1.56       166 deelnemers, 23 uitvallers.      (12 september)TOP 15 THIJS DE LANGE IN EINDSTAND POOLSE ETAPPEKOERS

Eindklassement:   Winst voor de 23 jarige Pool Stanislaw Aniotkowski  (CCC Development).     2. Maciej Paterski  (Wibatech Merx 7R) op 11 sec.    3. Adam Stachowiak  (Voster ATS Team) op 21 sec.     13. Thijs de Lange op 1.10.   60 geklasseerden.    (6 september)

Thijs de Lange heeft zich weer eens in de spits van de koers laten zien. Tijdens de tweede etappe van de Baltyk Karkonosze Tour behaalde de 25 jarige Zeeuw een podiumplaats. De in Kattendijke geboren renner ging als derde over de finish in Luban. De zegebloemen waren na 139 km. voor Lars Boven (Jumbo Visma Development) met een tijdscore van 1.27.08. De tweede plaats werd ingevuld door Stanislaw Aniotkowski van CCC Development. De jury zette 112 renners in het dagklassement.  (5 september)GEEN KLASSERING THIJS DE LANGE
IN BELGISCHE KLASSIEKER
DRUIVENKOERS OVERIJSE 2020.

WINST FLORIAN SENECHAL,  8. NICK VAN DER LIJKE

THIJS DE LANGE BEZOCHT IN JUNI 2020
MET PLOEGGENOTEN METEC TKH 47 TEAMSPONSORS

(1 juni 2020)THIJS DE LANGE IN ACHTERHOEDE GP JEAN PIERRE MONSERE DOOR VLAANDEREN

Foto : Freddy Scheele.   In de negende editie van de Belgische UCI 1.1 klassieker Grote Prijs Jean Pierre Monsere werd de Nederlander Fabio Jakobsen van thuisploeg Deceuninck Quick Step netjes vooraan afgezet door zijn ploegmaats en won de pelotonsprint eenvoudig. De 23 jarige derde jaars prof uit Heukelom verzamelde met zijn triomf 125 punten UCI punten. Bij de huldiging werden de andere podiumplaatsen bezet door twee renners van Circus Wanty Gobert : Tomothy Dupont en Alfdan De Decker.

De wedstrijd door het natte en sombere Vlaanderen tussen Hooglede voor en Roeselare kende een traditioneel verloop met vluchters, individuele pogingen en hergroeperingen maar uiteindelijk kwam alles bij elkaar in de finale. Jakobsen pakte na 196 km. op macht en koersinzicht de zegebloemen. Thijs de Lange noteerde op de 112 de plaats een achterstand van 5.33. De jury meldde 122 finishers.
THIJS DE LANGE BLIJFT IN 2020
BIJ METEC TKH VAN PLOEGLEIDER MICHEL MEGENS
Thijs de Lange (Kattendijke) won in 2019 twee keer de bergtrui in een etappewedstrijd.
De 25 jarige coureur van het Metec TKH Continental Team was de sterkste klimmer in de Ronde van L' Oise en Kreiz Breizh

(foto facebook)

In Zeeland koerste de Lange in de ZLM Tour (68 ste) en bij de Tacx Pro Classic werd de semi prof op positie 73 geklasseerd op Neeltje Jans.

In 2020 heeft hij 15 ploegmaats bij de Nederlandse formatie Metec TKH van ploegleider Michel Megens.
Terug naar de inhoud