Terre des Hommes Dorpentocht - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
Terre des Hommes Dorpentocht Walcheren

Goede doelen


                                                                                    
                                                                                      
Deelnemers kunnen op deze pagina meer vertellen over hun voorbereiding op de Terre des Hommes Dorpentocht.
>  stuur je informatie, verslag en foto naar:   info@zeelandopdefiets.nl
DORPENTOCHT WALCHEREN IN 2020 OP EIGEN GELEGENHEID

Foto : Zeeland op de Fiets.nl : Dorpentocht 2010
 
Bij de Dorpentocht Walcheren ontbreken dit jaar de stempelposten en er worden ook geen medailles uitgereikt. Toeristen en Zeeuwen krijgen echter wel de kans om de routes op eigen gelegenheid te rijden. Zodat ze zelf naar keuze een fietsdag in hun vakantieplanning kunnen opnemen. Terre des Hommes heeft voor de 24e editie mooie tochten uitgezet van 33 en 55 km. Routes zijn af te halen in Middelburg: Terre des Hommes, de Drvkkerij.  Vlissingen:  Bibliotheek in CineCity.  Westkapelle:  Polderhuis en de VVV kantoren op Walcheren.
 GEZAMENLIJKE DORPENTOCHT WALCHEREN 2020 GESCHRAPT

De gezamenlijke Dorpentocht Walcheren gaat in 2020 niet door. De werkgroep is van mening dat de gezondheid en de veiligheid van de deelnemers en de organisatie op de eerste plaats staan in het corona tijdperk. De volgende gezamenlijke Dorpentocht Walcheren is op dinsdag 3 augustus 2021.

De organisatie denkt dat het dan wel moet lukken: We denken dat we dan wel een veilige fietstocht kunnen opzetten met deelnemers die al helemaal gewoon zijn aan de "anderhalvemetermaatschappij". We gaan proberen de route die we nu al een eind gereed hebben dan ook weer te gebruiken. Met name richting stempelposten kunnen we niets garanderen want daarvoor is de toekomst nog te onbekend. We hopen op dinsdag 3 augustus 2021 veel deelnemers in goede gezondheid te mogen begroeten om er weer mooie dag van te maken met mooie opbrengsten voor het Terre des Hommes project en de andere goede doelen.   (april 2020)


De Terre des Hommes Dorpentocht betekent: een dagje uit zijn, fietsen voor je plezier en.... voor een goed doel : Terre des Hommes.Terug naar de inhoud