Fietsen en bedrijven - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
Fietsen & bedrijven

Varia
TIPS VOOR DE PAGINA "FIETSEN EN BEDRIJVEN"
STUUR JE INFO NAAR  info@zeelandopdefiets.nl
SUCCESVOLLE SAMENWERKING NEDERLANDSE LOTERIJ
EN KNWU WORDT VOORTGEZET

Nederlandse Loterij en de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie zetten hun samenwerking voort. Sinds 2019 is Nederlandse Loterij hoofdsponsor van de KNWU. Het sponsorship wordt verlengd tot en met de Olympische Spelen en Paralympische Spelen van 2021.
Foto: KNWU : Tom Dumoulin, Marianne Vos, Floortje Mackaij en Jos van Emden zijn blij met de vernieuwde overeenkomst. (25 september 2020)
VELOSPORT OPENT NIEUWE ZAAK IN MIDDELBURG

maandag 2 november
Middelburg     Brakstraat 24
opening nieuwe wielerzaak Velosport van Erwin de VisserAANBIEDINGEN
BIJ MART'S TWEEWIELERS IN KOUDEKERKE
5 JARIG JUBILEUM PROFILE VAN DEN DRIEST
IN MIDDELBURG

 Foto : Facebook.   Stefan den Herder nam in 2015 de fietsspeciaalzaak Profile van den Driest in Middelburg over.
 
Bij het eerste lustrum in april 2020, midden in de corona crisis, was de sfeer minder feestelijk maar den Herder wil in de loop van het jaar nog wel speciale acties presenteren. Voor de trouwe Zeeuwse klanten uiteraard maar ook voor de vele (fiets)toeristen die de hoofdstad bezoeken als de gezondheidssituatie normaal is.

Profile van den Driest blijft klaar staan voor onderhoud, reparatie en verkoop. Kom gerust langs in de Zusterstraat maar kijk vooraf even naar de openingstijden.       www.profilevandendriest.nl      


JAN DE JONGE BIKE TOTAAL IN ZIERIKZEE EN BURGH HAAMSTEDE :

"WIJ ZIJN ER OOK VOOR DE THUISBLIJVERS"


NOOIT MEER ZADELPIJN?  
KOM DAN NAAR PIET VOSKAMP IN MIDDELBURG
Heb jij tijdens het fietsen ook last van zadelpijn zoals pijn aan de knie, rug of benen?
Piet Voskamp Fietsspecialist in Middelburg heeft de oplossing!
 Met onze speciale physio therameter kunnen wij je in de winkel opmeten. Na de meting geven wij je deskundig advies over welk zadel het beste bij je past. Daarnaast zou het kunnen zijn dat het stuur en/of de wielgeometrie aangepast moet worden om klachten te verhelpen. Reden genoeg om even langs te komen in de hoofdstad van Zeeland bij Piet Voskamp in de Stationsstraat.  

VERHUIZING REMIJN TWEEWIELERS IN MIDDELBURG

Remijn Tweewielers in Middelburg zit op een nieuwe locatie in de hoofdstad van Zeeland. Na 11 jaar is het succesvolle bedrijf in januari 2020 verhuisd van de Koudekerkseweg naar een groter pand op bedrijventerrein Arnestein.
De ondernemer is blij met deze impuls : Door de groei van ons bedrijf was het in ons oude pand voor ons onmogelijk geworden om de zo belangrijke service te handhaven. Het stallen van alle scooters en fietsen buiten ons pand is nooit de opzet geweest, maar door de groei eeen noodzaak geworden. Het werd dus hoog tijd voor uitbreiding. Vele jaren zijn wij bezig geweest om op de huidige locatie, door middel van nieuwbouw, een groter gebouw met meer binnenruimte te realiseren. Helaas heeft de gemeente Middelburg hierbij niet meegewerkt en vele plannen afgekeurd. Op onze nieuwe locatie kan alles binnen gestald en opgeslagen worden en hebben we alles onder 1 dak: onze werkplaats, het (opslag)magazijn en voldoende ruimte voor alle reparatie- en onderhoud-scooters.
Nieuw adres : Arnesteinweg 9    4338 PD  Middelburg.   

Terug naar de inhoud