* VeldTT Verslagen - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Veld Toertochten : Verslagen.      Artikelen en foto's : info@zeelandopdefiets.nl

1000 FIETSERS BIJ VELDTOERTOCHT TC HULSTFoto's: Organisatie. De "Tocht der Tochten" bij TC Hulst was weer een groot succes. Ongeveer 1000 deelnemers deden mee aan de veldtoertocht op 13 november. Na een frisse, mistige start werd het stralend weer. Vanuit de startlocatie Partycentrum Spoor011 vertrok iedereen vol goede moed richting de Hulsterse stadswallen, waar de herfstkleuren het uitzicht nog mooier maakten. Bij de hoofdsponsor 'De Ramenconcurrent' was er een uitgebreide bevoorrading, waarna iedereen de laatste kilometers van de 30/40/50 kon volbrengen. Carwashcenter Hulst sponsorde de bikewash en hier werden de fietsen schoongespoten.
 Het bestuur wil alle vrijwilligers en deelnemers bedanken voor hun medewerking en deelname. Tot ziens in 2023.  (13 november 2022)
BIJNA 500 DEELNEMERS BIJ JAN MINDERHOUD ATB TOCHT OVER WALCHERENFotografie: Rianne Lous - www.wakzag.nl     De organisatoren van de JM veld toertocht konden 480 deelnemers op de startlijst zetten. Bij dit recreatieve fietsevenement genoot iedereen van een aangename herfstdag en de sociale sfeer. De zevende editie kan dan ook een succes genoemd worden.
De deelnemers, van 10 tot 80 jaar, gingen tussen 8.30 en 10.00 uur met veel enthousiasme van start in het centrum van Oostkapelle. Over verschillende ondergronden door polder, bosgebieden en (mini) campings was er een gevarieerd parcours uitgezet over de afstanden 30 of 50 km.
Bij terugkomst bij restaurant de Babbelaar waren er veel complimenten te horen over de perfect uitgepijlde route en de prima verzorging.
 Agendatip 2023: De 8 ste uitgave van de JM ATB tocht wordt op zaterdag 4 november verreden.  (6 november 2022)
STICHTING FIETSEN OP THOLEN ORGANISEERDE DE VELDTOERTOCHT "GRAVEL THOLEN"

230 DEELNEMERS DOOR OOST ZEELAND EN WEST BRABANT OVER O.M. DE OESTERDAM EN DE BRABANTSE WAL
Fotografie: Ewoud Fase.   (22 oktober 2022)
JO DE ROO VELDTOERTOCHT
MET RUIM 400 DEELNEMERS EN MOOIE ROUTES OVER ZUID BEVELAND.
FIETSERS GENIETEN VAN SOCIALE WIELERSFEER.

Fotografie: Organisatie.

MOUNTAINBIKETOCHT RONDJE WALCHEREN VANUIT MIDDELBURG :
400 EURO VOOR WATERPUTTEN IN OEGANDA

Stichting Oeganda Tegen Mensenhandel organiseerde vanuit de Ontmoetingskerk in Middelburg een mountainbiketocht. Tijdens een Rondje Walcheren reden de recreatieve fietsers een gevarieerde toertocht van ongeveer 50 km. Op verschillende locaties konden de deelnemers herstellen van hun sportieve inspanningen en onderweg waren ook versnaperingen beschikbaar. De opbrengst van ruim 400 euro wordt gebruikt voor de realisatie van een nieuwe waterput in Oeganda.  (11 oktober 2022)
SUCCESVOLLE MTB TOERTOCHT KUSTMARATHON 2022
MET 864 DEELNEMERS VAN ZOUTELANDE NAAR BURGH HAAMSTEDE

* Start in Zoutelande, zaterdag 1 oktober 8.45 uur *


* Foto: Facebook
 
Ramon Vleugel (Goes) kwam als eerste over de finish
na een zware tocht over ruim 50 km langs de Zeeuwse kust.    (1 oktober 2022)


Terug naar de inhoud