* VeldTT Verslagen - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Veld Toertochten : Verslagen.

Artikelen en foto's doorgeven : info@zeelandopdefiets.nl

RUIM 300 INSCHRIJVINGEN BIJ MOUNTAINBIKETOCHT WIM HENDRIKS TROFEE 2021Fotografie: Ludwig Kouijzer.   De Stichting Wim Hendriks Trofee kan terugkijken op een geslaagde editie van de mountainbiketocht die op zondag 21 november werd verreden. Ondanks het regenachtige weer meldden er zich toch nog ruim 300 MTB ers aan de Berlaersstraat te Koewacht. Vanaf het sportpark van RKVV Koewacht kon worden gekozen voor een tocht van 40 of 50 km.   (21 november 2021)MOOIE EN GEZELLIGE VELDTOERTOCHT T.C. HULST
DOOR ZEEUWS VLAANDEREN EN BELGIE.
(14 november 2021)


DRUKTE, MODDER EN GEZELLIGHEID
BIJ JAN MINDERHOUD ATB TOCHT VANAF OOSTKAPELLEVerslag en Foto's : Francois de Dreu, bestuurslid DOK Oostkapelle.
 
Wat een zaterdagochtend op 6 november. 425 deelnemers waren al vroeg in Oostkapelle aanwezig om weer deel te nemen aan de zesde Jan Minderhoud ATB toertocht. Alles zag er prima uit tijdens de voorbereiding: mooi weer, uitgepijlde routes, verzorgde tussenstop en na afloop gezellig iets drinken, eten en napraten in restaurant de Babbelaar.

Tijdens deze afterbike hebben we vele complimenten ontvangen. Daarbij de vraag hoe de organisatie ook dit jaar weer verrassende padjes had gevonden. Diverse landeigenaren hadden eenmalig hun terrein beschikbaar gesteld voor deze route. Ook Staatsbosbeheer en het Waterschap hebben hun medewerking verleend.Start was vanaf de Babbelaar in het centrum en dan via Overduin en over verschillende landstroken richting het Veerse Meer. Vervolgens langs het Veerse Meer naar Kamperland. Op de Veerse Dam kon je kiezen voor de korte (32 km) of de lange route (53 km). De lange route ging via de Schotsman door Kamperland richting de Oosterscheldekering. Via de Veerse Dam richting Oranjezon. Het laatste traject voerde naar de Mantelinge en langs de gedenkplaats van Jan Minderhoud terug naar Oostkapelle.Hier was de mogelijkheid om de fiets af te laten spuiten door de plaatselijke brandweer. De organisatie wil alle deelnemers bedanken voor hun deelname. Daarnaast een groot compliment aan al onze vrijwilligers die zich hebben ingezet voor dit event. Tot volgend jaar, eerste zaterdag van november 2022.    (8 november 2021)
GESLAAGDE EERSTE EDITIE "GRAVEL THOLEN" DOOR ZEELAND
Foto's : Organisatie 23 oktober 2021.
Terug naar de inhoud