* Veld Algemeen - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Veld / Strand  >  Algemeen.           * Tips en Berichten : info@zeelandopdefiets.nl


zondag 15 januari
Renesse       
MTB BeachRacewoensdag 8 februari
Maldegem (B)     Sint Annapark
provincie Oost Vlaanderen    regio Meetjesland       grensstreek Zeeuws Vlaanderen
Veldrijden     15 de editie Parkcross    
eerste wedstrijd 11.00 uur
13.45 dames elite     15.00 heren elite
Meer info Maldegemse Wielerweek:

GEZONDHEIDS PROBLEEM RENNER SENNA REMIJN

Junioren renner Senna Remijn (Wolphaartsdijk) moest maandag (31 oktober) een flinke domper incasseren met zijn gezondheid.
Zijn vader Peter over de situatie: "Senna werd wakker met buikpijn en dit bleek een acute blindedarmontsteking te zijn. Eind van de middag geopereerd waarbij alles goed is verlopen. Nu ligt de focus op een spoedig herstel thuis en dan weer knallen".
Ook op sportief gebied een grote teleurstelling voor de coureur van Acrog Tormans want Remijn kan komend weekend het EK in Namen niet rijden. Hij was door bondscoach Gerben de Knegt geselecteerd voor de Nederlandse ploeg.   (10 november 2022)
VELDRIJDEN : PECHDAG SENNA REMIJN BIJ DEBUUT WERELDBEKER IN TABOR

Foto: Peter Remijn
Senna Remijn (Wolphaartsdijk) stond aan de start van de junioren wereldbeker in Tabor. Na eerst een valse start volgde een herstart. Senna was goed weg vanaf de derde startrij (17 de plaats) en kon al gelijk opschuiven naar de achtste positie.

In de eerste bocht viel de renner voor hem en Senna knalde hier bovenop. Met als gevolg spaken uit het wiel en pijn aan elleboog, knie en voet. Remijn verloor veel tijd en reed voorzichtig naar de materiaalpost. De achterstand was toen wel groot en hij had veel last van de val waardoor hij niet alles meer kon geven. Ondanks de pijn wel doorgegaan en binnen gekomen op de 45 ste plek. Het was een teleurstellende veldrit voor Senna bij zijn wereldbeker debuut. De Bevelander hoopt dat zijn blessures meevallen zodat hij weer snel het veld in kan.  
 
Uitslag Junioren Tabor:   1. Leo Bisiaux  (Frankrijk)  42.27     2. Vaclav Jezek  (Tsjechie)   op 6 sec.     3. Viktor Vandenberghe  (Belgie) op 7 sec.   Beste Nederlander:  8. Guus v.d. Eijnden op 44 sec.   45. Senna Remijn  (Wolphaartsdijk) op 3.35.     (23 oktober 2022)

ANNE TERPSTRA IN MEI 2023 BIJ WERELDBEKER MOUNTAINBIKE IN VALKENBURG

5 mei t.m. 7 mei 2023
Valkenburg      Mountainbike
UCI Wereldbeker met Anne Terpstra  (Zierikzee > Apeldoorn)
Terug naar de inhoud