* Veld Algemeen - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Veld / Strand  >  Algemeen.           * Tips en Berichten : info@zeelandopdefiets.nl
OLIEBOLLENTRAINING ZEEUWSE JEUGDBIKERS IN HULST OP PARCOURS VESTINGCROSS

 
Foto's: Organisatie.  Over het parcours van de Wereldbeker Vestingcross  in Hulst trainden 64 jeugdleden van Mountainbikegroep X Treme. Na de leerzame en gevarieerde training stond voor de fietsers, begeleiders en vrijwilligers de traditionele oliebol en warme chocolademelk op het kerstmenu. Dat smaakte goed na het uitdagende parcours.


 
En als verrassing was er nog de huldiging van Mick van Dijke die de Theo Middelkamp trofee in ontvangst nam voor de beste Zeeuwse wielrenner van 2021. Mick en zijn tweeling broer Tim hebben mooie resultaten neergezet en rijden in 2022 bij de World Tour formatie van Jumbo Visma.   (30 december 2021)ATB WINTERCOMPETITIE ZEELAND 2021 NA 4 WEDSTRIJDEN STOPGEZET

Binnen de ATB wintercompetitie Zeeland konden de wedstrijden in Middelharnis (4 december), Westkapelle (11 december) en Hulst (18 december) niet georganiseerd worden door Covid 19 gerelateerde problemen. Dit betekende in de praktijk dat de ATB wintercompetitie 2021/2022 na vier wedstrijden in Wemeldinge, Oude Tonge, Wolphaartsdijk en Heinkenszand/Stelleplas werd stopgezet.

Leo Bakker (TMZ / foto) namens de organisatie: "Iedereen heeft er veel aan gedaan om alles door te laten gaan, maar dit bleek niet veilig en verantwoord realiseerbaar. We willen de renners en alle vrijwilligers bedanken voor deelname en inzet. Laten we vooral positief vooruit kijken naar een volgend ATB seizoen".
Bekijk het volledige eindklassement 2021 :  http://www.zeelandopdefiets.nl/--atb-winter-zeeland.html

JEUGDRENNER MAIKE TAZELAAR (COLIJNSPLAAT)
WINT ALLE WEDSTRIJDEN IN WEST BRABANTSE VELDRIT COMPETITIE WBVC 2021

DEPENDANCE MTB TEAM X-TREME OP THOLEN


In Tholen is een dependance opgezet van MTB Team X-Treme.


 Stichting Fietsen op Tholen kwam met dit initiatief na de succesvolle MTB clinics in verschillende kernen op Tholen (foto).
   (25 november 2021)
Terug naar de inhoud