* Toer Varia - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Toer Varia Zeeland  :  nieuws en info over Toerfietsen.

* Berichten, foto's en tips welkom :  info@zeelandopdefiets.nl

JOS LAMBERT CLUBKAMPIOEN 2022
TC AVANTI ZEEUWS VLAANDEREN

https://tcavanti.nl/        (15 november 2022)


Foto: Facebook.  De Kennismakings - voorjaarsrit van Toerclub Hulst was een groot succes. Dames, heren, jong en minder jong, beginner en wat meer gevorderd sloten aan bij de groep passend bij hun snelheid. De organisatoren hopen dat de nieuwkomers zullen aansluiten bij de wekelijkse clubritten door Zeeuws Vlaanderen.  (3 april 2022)
 TOERCLUB MIDDELBURG : 15 JAAR OP DE WEG EN IN HET VELD  
Archieffoto's.  In november 2006 besloten een groep fanatieke toerfietsers  tot de oprichting van Endura Toerclub Middelburg. Met de directie van Tweewielerservice Endura Sport als drijvende kracht ontstond in enkele jaren de snelst groeiende toerclub in Nederland. De Zeeuwse fietsers zijn breed te bewonderen in (Zeeuwse) steden en dorpen. Ze fietsen niet alleen in Zeeland maar kiezen ook voor mooie en uitdagende tochten en beklimmingen elders in Nederland en Europa.
 
In de winter komt er ook binnen Toerclub Middelburg steeds meer belangstelling voor MTB veldtoer en graveltochten in de Nederlandse bossen en over onverharde paden. In de regio Middelburg wordt jaarlijks de Jan Minderhoud MTB toertocht georganiseerd vanuit Oostkapelle. Bij de laatste editie in 2021 stonden ook veel Middelburgse bikers op de startlijst.


In 2021 bestond Toerclub Middelburg 15 jaar. Mede vanwege de hardnekkige corona pandemie en de strenge maatregelen werden er geen speciale jubileumactiviteiten georganiseerd. Maar in 2022 gaat TC Middelburg, aangesloten bij de NTFU, weer op pad voor gezonde en gezellige tochten. Dat zal zeker sportief genieten worden voor junioren en senioren toerders.  Voor info en programma: www.toerclubmiddelburg.nl     (20 november 2021)


Terug naar de inhoud