* Timo de Jong - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
* Wielrennen : Timo de Jong > VolkerWessels - Merckx.

TIMO DE JONG BIJ VOLKERWESSELS-MERCKX IN 2021

* Timo de Jong* Teamfiets 2021
15 RENNERS BIJ VOLKERWESSELS-MERCKX IN 2021

Foto: Patricia de Jong.   Goesenaar Timo de Jong heeft in 2021 veertien ploeggenoten bij VolkerWessels-Merckx. De continentale selectie zal weer een mooi programma afwerken in binnen en buitenland met gerenommeerde klassiekers en etappewedstrijden.

Ploegleider Allard Engels op Cyclingonline.nl over volgend seizoen: "Mede door het stoppen van het Wielerteam Reggeborgh in 2021, hebben wij gekozen om de aanvulling uit dit team te laten komen. We zijn ook blij dat we vanuit de gedachte opleidingsteam Reggeborgh toch een renner kunnen laten doorstromen. Hierbij is de keuze op Roel van Sintmaartensdijk gevallen. Een meer dan getalenteerde renner die in de wedstrijden, maar zeker ook in de trainingen, een zeer goede indruk heeft achtergelaten."

Selectie 2021:   Jord Baak, Robin Blummel, Gert-Jan Bosman, Nick Brabander, Ale Cebi, Tijmen Eising, Max Kroonen, Peter Schulting, Rens Tulner, Nick van der Meer, Niels van Ekeren, Daan van Sintmaartensdijk, Coen Vermeltfoort, Nils Wolfenbuttel en Timo de Jong.

TOP 40 KLASSIEKER OMLOOP VAN DE BRAAKMAN IN THUISPROVINCIE

Foto: Freddy Scheele
Coen Vermeltfoort (Heeswijk) van VolkerWessels - Merckx sprintte naar de overwinning in de 51ste Omloop van de Braakman. De 32 jarige oud prof van o.m. Roompot Cycling is ploeggenoot van Goesenaar Timo de Jong bij de Nederlandse continentale formatie VWM. 2. Rick Pluimers   (Team Jumbo Visma Development)      3. Arne Marit   (Lotto Soudal U23)   

Mick van Dijke (Jumbo Visma Development) zorgde voor het beste Zeeuwse resultaat. De Bevelander eindigde op een knappe elfde plaats tussen de routiniers en werd gehuldigd als winnaar van het bergklassement.  Timo de Jong eindigde op de 37 ste plaats.   
Bekijk verslag Omloop van de Braakman:

TIMO DE JONG (GOES) WINT EERSTE UITGAVE WOENSDRECHTSE WIELERZOMER 2020

Foto: Organisatie.    Voor de laatste wedstrijd van de Woensdrechtse Wielerzomer kwamen 220 renners naar Huijbergen. De deelnemers en het publiek genoten tijdens de nazomeravond op 12 september van prachtige wedstrijden in een aangename sportsfeer.

Timo de Jong (Goes) behaalde in het eindklassement de hoofdprijs in de categorie elite/beloften. De Bevelander van VolkerWessels - Merckx kan de eerste editie van dit nieuwe KNWU evenement op zijn erelijst zetten.
 Lees meer over de Woensdrechtse Wielerzomer :
 http://www.zeelandopdefiets.nl/woensdrechtse-wielerzomer.html   
 
Terug naar de inhoud