* Teams & Transfers - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Veld & Strand  :  Teams & Transfers.          * Tips : info@zeelandopdefiets.nl  


VELDRIJDEN 2021 - 2022 :
PROXIMUS ALPHAMOTORHOMES DOLTCINI
MET LINDY VAN ANROOIJ (KAPELLE / 2de van rechts)


MOUNTAINBIKEN : MOOIE JEUGDGROEP BEEBIKES BIKE TEAM

Het Beebikes Bike Team is ontstaan uit een samenwerking tussen Beebikes en wielervereniging Theo Middelkamp. De formatie valt onder Stichting Zeeland Cycling Support. De renners in dit team zijn door Beebikes geselecteerd voor de duur van 3 jaar. De bedoeling is deze renners zoveel als mogelijk te ondersteunen in het mountainbiken als wedstrijdsport.
Momenteel, maart 2021,  zijn er vanwege Corona helaas geen wedstrijden, maar iedere 2 weken zijn alle renners trouw aanwezig op de trainingen. Deze worden georganiseerd door de drie trainers die verbonden zijn aan het team. Zodra de wedstrijden beginnen, zijn ze er klaar voor! Daarnaast zijn alle renners lid van Theo Middelkamp en doen ze ook de nodige ervaring op met de racefiets. Het team wordt gesponsord door diverse bedrijven uit de regio die stuk voor stuk de sport een warm hart toedragen.  Foto : Marlies Wisse
Selectie 2021 : vlnr.  Senna Klaasse, Storm Klaasse Senna van Iwaarden, Dennis Polfliet, Nick Wisse, Melissa Nuijten, Indy Floren, Maike Tazelaar, Rocco Scholten, Sven Wisse en Bjorn Wisse.     (29 maart 2021)
SHIRIN VAN ANROOIJ (KAPELLE) BIJ
BALOISE TREK LIONSFoto : Facebook : Van Anrooij 8 ste van links.

Multitalent Shirin van Anrooij fietst vanaf het veldrit seizoen 2020/2021 bij de Belgische formatie Baloise Trek Lions. De 17 jarige Kapelse heeft bij de formatie van ex veldtopper Sven Nys een kontrakt getekend voor de complete duur van haar beloftenperiode. Juniore Van Anrooij pakte dit seizoen in het sponsorshirt van Cecemel-Aveve al mooie resultaten in de elite categorie. Ze was er winst in Contern en Petange en ze reed binnen de top 10 in Zolder, Koksijde en Tabor. Verder noteerde van Anrooij nog talrijke ereplaatsen bij de zuiderburen. Vanaf 1 januari 2021 staat het sponsortrio Baloise - Trek - Lions op de wielertruien, zie logo boven)Op Cyclingonline geeft Shirin van Anrooij een toelichting op haar mooie transfer naar de ploeg van Sven Nys : "Ik was verrast toen ik gecontacteerd werd. Ik kijk er echt al naar uit. Toekomstige ploegmaats Lucinda Brand, Fleur Nagengast, Marthe Truyen en Ellen van Loy ken ik al. Dat wordt wel een gezellige bende. Mijn allereerste veldrit reed ik op 8-jarige leeftijd, maar ik heb het fietsen altijd gecombineerd met andere sporten als triatlon, hardlopen en atletiek. De komende jaren wil ik me meer toeleggen op het fietsen. Ik voel dat ik me in het veld al goed kan weren tussen de dames elite. Met deze overstap hoop ik mijn technische skills te verbeteren, vooral met het oog op de kampioenschappen. Bovendien moet de cross me ook sterker maken voor de tijdritten op de weg."   (1 januari 2021)


Terug naar de inhoud