* TDH Dorpentocht - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Goede Doelen  :  Terre des Hommes Dorpentocht Walcheren.

TERRE DES HOMMES DORPENTOCHT WALCHEREN GAAT NIET DOOR IN 2021

NIEUWE EDITIE OP DINSDAG 2 AUGUSTUS 2022

 De organisatoren van de Dorpentocht Walcheren 2021 hebben hun fietsevenement noodgedwongen van de kalender gehaald.
Zeker een teleurstelling voor veel fietsende Zeeuwen en Toeristen.
 
"Op vrijdagavond 9 juli zijn tijdens de corona persconferentie de maatregelen aangescherpt. Maatregelen die met name evenementen en horeca treffen. Voor veel organisaties, dus ook voor de onze, kwam dit als een grote verrassing. We waren al ver in het organiseren van de Dorpentocht van dinsdag 3 augustus 2021. Wij, en alle organisaties en stempelposten die ons helpen, hadden er alle vertrouwen in dat de tocht veilig en gezellig plaats zou kunnen vinden.
 
Precies op vrijdag 9 juli kregen we van de gemeente Veere de vergunning binnen. Maar omdat we vinden dat de gezondheid en de veiligheid van de deelnemers en de organisatie voorop staan, hebben we besloten ook dit jaar geen Dorpentocht Walcheren te organiseren.

De volgende Dorpentocht Walcheren is dan ook op dinsdag 2 augustus 2022. We hopen op die dag veel deelnemers in goede gezondheid te mogen begroeten om er weer mooie dag van te maken met mooie opbrengsten voor een Terre des Hommes project en de andere goede doelen.
 
We danken nu al de stempelposteigenaren voor hun bereidwilligheid en we hopen dat ze volgend jaar alsnog van de partij willen zijn. Tenslotte bedanken we ook de goededoelenorganisaties voor hun toezeggingen. We hopen ook in 2022 weer met hen samen te werken". (16 juli 2021)DORPENTOCHT WALCHEREN IN 2020
OP EIGEN GELEGENHEID IVM CORONA CRISIS

Foto : Zeeland op de Fiets.nl :
Dorpentocht 2010
 
Bij de Dorpentocht Walcheren ontbraken in 2020 de stempelposten en er werden ook geen medailles uitgereikt. Toeristen en Zeeuwen kregen de kans om de routes op eigen gelegenheid te rijden. Zodat ze zelf naar keuze een fietsdag in hun vakantieplanning konden opnemen. Terre des Hommes zette voor de 24 ste editie mooie tochten uit van 33 en 55 km.GEZAMENLIJKE DORPENTOCHT WALCHEREN 2020 GESCHRAPT

De gezamenlijke Dorpentocht Walcheren gaat in 2020 niet door. De werkgroep is van mening dat de gezondheid en de veiligheid van de deelnemers en de organisatie op de eerste plaats staan in het corona tijdperk.
De volgende gezamenlijke Dorpentocht Walcheren is op dinsdag 3 augustus 2021.

De organisatie denkt dat het dan wel moet lukken: We denken dat we dan wel een veilige fietstocht kunnen opzetten met deelnemers die al helemaal gewoon zijn aan de "anderhalvemetermaatschappij". We gaan proberen de route die we nu al een eind gereed hebben dan ook weer te gebruiken. Met name richting stempelposten kunnen we niets garanderen want daarvoor is de toekomst nog te onbekend. We hopen op dinsdag 3 augustus 2021 veel deelnemers in goede gezondheid te mogen begroeten om er weer mooie dag van te maken met mooie opbrengsten voor het Terre des Hommes project en de andere goede doelen.   (april 2020)


De Terre des Hommes Dorpentocht betekent: een dagje uit zijn, fietsen voor je plezier en.... voor een goed doel : Terre des Hommes.Terug naar de inhoud