* Ride 4 Kids - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Goede Doelen  :  Ride 4 Kids Zeeland.    * Tips : info@zeelandopdefiets.nl


517 EURO BIJ FIETSROUTE RIDE4KIDS ZEELAND LANGS MOLENS WALCHEREN
 
Ride4Kids Zeeland beleefde op zaterdag 26 maart een succesvolle Clinic 0. Het fietsevenement werd onder het genot van een heerlijk zonnetje en de altijd aanwezige Zeeuwse wind verreden.
 
Op het mooie Walcheren konden de deelnemers kiezen uit routes van 60 en 90 km die beiden langs de prachtige molens voerden. De fietsers vertrokken bij de Fietsenmakker in Vlissingen en de finish lag bij de Kanovijver in Vlissingen.
 
De rit werd uitgereden zonder lekke banden of andere pech en iedereen genoot van de leuke tocht die mogelijk werd gemaakt door de vrijwilligers Peter, Yvonne, Piet, Miranda en Monique en de sponsors.
 
De opbrengst voor Stichting Ride4Kids kwam uit op 517,50.    (27 maart 2022)
 Tijdens de Ride4Kids Pyreneeen Challenge in september 2022
beklimmen de Zeeuwse deelnemers de mooiste cols van de Pyreneeen:

 
Col du Tourmalet   (2115 mtr)
 
Luz Adrdiden  (1489)
 
Hautacam   (1560)
 
Col Spandelles (1378)
 
Col  du Soulor   (1474)
 
Col du Aubisque   (1709)   
RIDE4KIDS ZEELAND WAS BIJ DE TIENDE PYRENEEEN CHALLENGE
IN SEPTEMBER 2021

Ride4Kids Team Zeeland bestaat uit fietsers, hardlopers, wandelaars en vrijwilligers uit Zeeland die zich inzetten voor de strijd tegen (energie)stofwisselingziektes.

 
De Zeeuwse sporters kijken met voldoening en emotie terug op de editie 2021:

 
"Een jaar lang toeleven naar Ride4Kids Pyreneeen Challenge 2021, trainen om de bergen weer te kunnen bedwingen en sponsors/donateurs vinden en dan zit de fantastische week in de Franse Pyreneeen er alweer op.

Wat een fantastisch bedrag hebben we met alle deelnemers en vrijwilligers bijeen weten te brengen, 333.760,95 euro wat volledig ten goede komt aan de strijd tegen metabole ziektes.

 
Trots dat we als Ride4Kids Team Zeeland 72.665,67 euro hebben kunnen bijdragen aan dit fantastische bedrag.

 Heel veel dank aan alle sponsoren, familie, vrienden en collegas die dit mogelijk hebben weten te maken".
* Andrea v.d. Broek & Erik van Rijswijk  (Middelburg)
in Pyreneeen Challenge 2021 op de Tourmalet *

BIJNA 100 FIETSERS RIJDEN ORANJEPAPFLAPPENTOCHT 2021

Foto: Organisatie.   Na de Oranjepapflappentocht van Ride4Kids Zeeland meldde het organisatieteam een opbrengst van 900 euro. Dit bedrag komt ten goede aan de strijd tegen stofwisselingsziektes.
 
Ride4Kids Team Zeeland toonde zich tevreden over de fietsdag voor het goede doel:
"Heel veel dank aan alle fietsers voor de deelname en donaties.
Natuurlijk ook dank richting de vrijwilligers die deze tocht mogelijk hebben gemaakt".


* Deelneemster Andrea van de Broek (Middelburg) bij Westkapelle *
 
Bijna honderd enthousiaste deelnemers hebben solo of in groepen vanaf de Cycle Hub in Middelburg een mooie tocht van 60 of 80 km gereden. Halverwege genoten de toerders bij de tussenstop van een overheerlijke oranjepapflap alvorens weer terug te fietsen naar de hoofdstad. Hier kon men onder het genot van een drankje nog even napraten in de Cycle Hub aan de Stadsambachtsweg.   (5 juli 2021)
 
SUCCESVOLLE PAAS FIETSTOCHTEN 2021 MET RUIM 1000 EURO

 De Ride4Kids Team Zeeland Paas GPX tocht is een succes geworden.
Het organisatieteam is zeker tevreden over de fietstochten in het paasweekend 2021:
"Door de vele inschrijvingen hebben we het mooie bedrag van 1.012,50 euro t.b.v. Stichting Ride4Kids bijeen weten te fietsen> Daarnaast konden we 392 lekkere Bikkelbiertjes afgeven bij de deelnemers. Namens Stichting Ride4Kids en Ride4Kids Team Zeeland willen wij iedereen heel erg bedanken voor jullie inschrijving en donatie in de strijd tegen (energie)stofwisselingsziektes".    (10 april 2021)
 
RIDE 4 KIDS ZEELAND IN 2020 NIET NAAR FRANKRIJK
WEGENS CORONA PERIKELEN


In de aanloop naar het fietsevenement Pyreneeen Challenge 2020 werden verschillende evenementen georganiseerd. Middels de spontane bijdrages van deelnemers, bedrijven en supporters kon de Zeeuwse fietsgroep het sponsorpakket van Ride 4 Kids Zeeland uitbreiden. In deze formule kunnen nog meer zieke kinderen geholpen worden.Foto : Team 2019.
Goede Doel : Ride4Kids ondersteunt diverse onderzoeken die gericht zijn op verbetering van de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Tevens is er oog voor het steunen van kinderen en hun families in het verlichten van hun dagelijkse zorgen. (28 augustus 2020)
WARME RIDE4KIDS "PAPFLAPPENTOCHT" 2020
OVER WALCHEREN EN ZUID BEVELANDIn verband met de corona maatregelen was er dit jaar geen Papflappen groepsrit van Ride4Kids. Het Team Zeeland had echter een leuk alternatief op touw gezet waardoor de fietsers toch een Papflap konden halen en hiermee het goede doel steunden. In deze opzet werden uiteraard de adviezen van het RIVM en de NTFU gevolgd.

In week van 21 t/m 27 juni werd individueel gefietst of in kleine groepen tot maximaal 4 personen. Na de digitale inschrijving ontvingen de fietsers de route van 60 of 80 km. Op zaterdag 27 juni was de grote smuldag bij banketbakkerij Koppejan in Koudekerke: de papflappen smaakten heerlijk. In de bakkerij konden de fietsers tevens hun donaties voor Ridd4Kids afgeven. De organisatiegroep van Ride4Kids Zeeland meldde een opbrengst van 626 euro.
SPINNINGMARATHON 2020 IN SEROOSKERKE BIJ FITNESS DE DRIEHOEK :

OPBRENGST 393,20 VOOR RIDE4KIDS ZEELAND.

Foto : Organisatie / februari 2020


MTB PEPERNOTENTOCHT 2019 MET 269 DEELNEMERS :

2.160 EURO VOOR RIDE 4 KIDS ZEELAND.
Foto : Paul Stroo

De 3 de MTB Pepernotentocht in november 2019 van Ride 4 Kids is prima verlopen voor de deelnemers en organisatoren. Het was een prachtige fietsdag langs de Zeeuwse kust met de afstanden 35 of 55 km.

Reactie van de organisatie : Duizendmaal dank voor dit mooie evenement. We hebben pepernoten gezien, maar nog veel meer: Enthousiaste mensen, heel veel complimenten, blubber, bos en duin. Het was een geweldige dag.  De Pepernotentocht 2019 heeft een opbrengst van 2.160 euro.  Hier zijn we super blij mee en ook wel een beetje trots. Weer een stap in de zoektocht naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekte.Terug naar de inhoud