* Maureen Arens - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Wielrennen : Maureen Arens  (Kruiningen)    > Continental NXTG Racing U23.


MAUREEN ARENS (18) IN 2022 EERSTEJAARS U23 BIJ NXTG

Arens heeft veel zin om volgend jaar op een hoger niveau te rijden:  "Ik ben echt trots om bij NXTG te fietsen. In september/oktober heb ik een aantal koersen mogen rijden met mijn nieuwe formatie. Dus ik ben er al een beetje aan gewend geraakt dat ik de komende jaren tussen de elites ga rijden. Het ging super goed, dus ik kijk nu al uit naar het wegseizoen 2022. Ik voelde me op mijn gemak mede door de andere jonge meiden en de lage druk. Voor mij betekent dit dat ik mezelf meer kan ontwikkelen om een 'klassieke' renster te worden". (27 oktober 2021)MAUREEN ARENS (KRUININGEN) IN 2022 BIJ CONTINENTALE VROUWENPLOEG NXTG RACING U23

De talentvolle Maureen Arens blijft opvallend presteren en is vanaf 1 augustus 2021 aangesloten bij de continentale UCI vrouwenploeg NXTG Racing U23. De Bevelandse schuift door vanuit de juniorenploeg van NXTG waar ze koerste als stagiaire.

Ploegleider Wim Stroetinga denkt dat Arens kan groeien op een hoger niveau:
"Maureen heeft een geweldige werkethos, veel ambitie en blijft zich continu ontwikkelen.
Ze mag het elite niveau proberen en we zijn benieuwd naar haar sterke punten".

Oud renster Jolien Dhoore is vanaf januari 2022 de nieuwe ploegleider van NXTG Racing. De Belgische routinier in het vrouwen wielrennen zal zich richten op het helpen van het U23 team (Maureen Arens) om hun doelen te bereiken in het nieuwe seizoen.    (15 oktober 2021)

Terug naar de inhoud