* Jeugdfietsen - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
* Wielrennen  :  Jeugdfietsen.            * Tips :  info@zeelandopdefiets.nlJEUGD ZRTC THEO MIDDELKAMP TRAINT
ACHTER DERNY VAN VITAL TIMMERMANS.
(Facebook 2020)
WIELERCLINIC JUMBO VISMA DEVELOPMENT TEAM BIJ CSW VLISSINGEN :
KENNISMAKING MET DE WIELERSPORT

Foto's : Facebook         (28 september 2020)SENNA REMIJN (ZRTC THEO MIDDELKAMP) WINT TIJDRIT KNWU IN CHAAM
(13 september 2020)


IN MEI 2020 WON MAIKE TAZELAAR (COLIJNSPLAAT) IN ZIJN LEEFTIJDSCATEGORIE DE ACADEMY ZWIFT RACE.

DE JEUGDRENNER KREEG EEN TEAMSHIRT VAN JUMBO VISMA ACADEMY
UITGEREIKT DOOR PLAATSGENOOT TIM VAN DIJKE.
Foto : Facebook


JEUGDRENNERS THEO MIDDELKAMP NIET VAN HUN FIETS TE KRIJGEN IN CORONA CRISIS 2020

 
Zoals voor alle jeugdsporters moeten de jeugdleden van ZRTC Middelkamp het nu zonder gezamenlijke trainingen en wedstrijden doen. Wie anders 1 of 2 maal per week kon trainen met clubgenoten. En in het weekend zijn tas kon inpakken en fiets op of in de auto laadde. Om het land in te trekken voor weer een spannende koers op jacht naar een goede uitslag of weer een glimmende prijs.

 
Nu moeten de renners (en hun ouders) verplicht afkicken van deze way of life. Iedereen is weer gewoon een kind op een fiets. En dit zal gelukkig niet vergeten worden. De oudere renners zien we vaak alleen of met een ouder door de Zeeuwse polders rijden. Om zo het gevoel van dat kromme stuur en je hoofd in de wind vast te houden. In afwachting tot ze weer mogen koersen voor de prijzen. Ook gaat steeds meer jongeren binnen rijden.

 
De ouders van Tiemen en Senna Trompetter zorgden ervoor dat kun kids naast lekker buiten fietsen samen ook veel kilometers in het digitale wielerwalhalla Watopia kunnen maken. Het is mooi om te zien dat iedereen blijft genieten van die mooie tweewielers. Natuurlijk hoopt iedereen dat we weer snel alles kunnen doen zoals we dat gewend waren. Maar kunnen we er zelf voor zorgen dat ieder op zijn eigen manier kan genieten, op weg naar Het Nieuwe Normaal.  


Terug naar de inhoud