* Jeugdfietsen - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Wielrennen  :  Jeugdfietsen in Zeeland.

* Tips, Verslagen en Foto's welkom  :  info@zeelandopdefiets.nl


JEUGD ZRTC THEO MIDDELKAMP TE GAST BIJ TEAM JUMBO VISMA
(2021)

WINST MIDDELKAMPER JENS DEKKERS BIJ KNWU DISTRICTSKAMPIOENSCHAP 2021

Zondag 5 september werd het districtskampioenschap Zuid West 2021 binnen de KNWU verreden op het mooie en gezellige clubparcours van Willebrord Wil Vooruit (WWV) in Rucphen. De jeugdgroep van ZRTC Theo Middelkamp was met een sterke delegatie present in het West Brabantse wielerdorp.

In de stralende zon stonden Jens Dekkers en Tiemen Trompetter aan het vertrek in Categorie 3. Als peloton werd er gekoerst, Tiemen reed richting finale nog sterk vooraan. In de eindsprint pakte Jens de overwinning en Tiemen werd zevende.

In Categorie 4 was het Niek Blaasse die vele meters vooraan reed.
Hij eindigde op de 6 de plaats en was hiermee vijfde jongen van het District.In Categorie 6 moest Bjorn Hoogerheide de koers helaas staken omdat hij zich niet meer fit voelde.
Sam Mullaert sprintte naar een knappe vierde plaats.Dennis Polfliet wist in Categorie 7 naar een mooie derde plaats te rijden.       (6 september 2021)
MIDDELKAMPERS STERK IN MINI ACHT VAN CHAAM
Fotografie: Theo Middelkamp.   Op de wegen rondom het Noord Brabantse Chaam was er een mooie ronde uitgezet voor de jeugdrenners. In elke categorie stonden veel jeugdrenners aan het vertrek. In categorie 2 was Bjorn Wisse even weggereden van zijn achtervolgers en sprintte naar de overwinning met een nipte voorsprong.
 
Ook voor Jens Dekkers een klinkende overwinning in Cat 3. Sven Wisse reed een sterke wedstrijd met weer veel meters voorin de wedstrijd en pakte de 3e plek in Cat 5. In Cat 6 reden Sam Mullaert en Maike Tazelaar een attente wedstrijd. Half koers zaten ze mee in een kleine groep die zich los had gemaakt van het peloton. Na een valpartij werd de koers stilgelegd en kwam er een herstart voor het resterende aantal ronden. In de sprint werd Sam 11e en Maike 12e. Bjorn Hoogerheide kwam als 46e over de steep. Als laatste stonden Nick Wisse, Dennis Polfliet en Ben de Roos aan het vertrek. De koers zat op slot en in de grote groep finishten ze respectievelijk 9e, 28e en 34e.   (19 juli 2021)DE KNWU MAAKT WIELERDROMEN WAAR
(april 2021)

JEUGD ZRTC THEO MIDDELKAMP TRAINT
ACHTER DERNY VAN VITAL TIMMERMANS.
(Facebook 2020)


Terug naar de inhoud