* Jarno Mobach - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
Wielrennen : Jarno Mobach > Leopard Pro Cycling tot 31 december 2021.
NIEUWE PLOEG JARNO MOBACH IN 2021  
LEOPARD PRO CYCLING

Jarno Mobach zal in 2021 op continentaal niveau koersen in het sponsorshirt van Leopard Pro Cycling. Na zijn gedwongen vertrek bij Development Team Sunweb moest de Zeeuws Vlaming op zoek naar een nieuwe formatie. Kort voor de start van het wielerjaar 2021 kan Mobach een kontrakt tekenen bij de Luxemburgse UCI ploeg.

De 22 jarige Mobach is opgelucht zoals blijkt uit zijn reactie bij Wielerflits.nl:  "Ik kan niet wachten om te beginnen aan het nieuwe seizoen. Ik kijk ernaar uit om te koersen voor Leopard en om nieuwe mensen te ontmoeten in een heel gestructureerde omgeving. Ik hoop dat ik mijn kans kan pakken in klassieke wedstrijden en tijdritten. Maar het is vooral belangrijk dat ik weer een normaal jaar kan rijden en mijn goede gevoel door kan trekken dat ik eind 2020 had."


Leopard gaat met 12 renners op pad in 2021. In de vernieuwde selectie van teammanager Markus Zingen zitten met Jan Maas (Huijbergen) en Jarno Mobach uit Philippine twee Nederlanders. Loic Bettendorff, Louis Coqueret, Patrick Haller, Miguel Heidemann, Colin Heiderscheid, Arthur Kluckers, Filip Maciejuk, Cedric Pries, Tim Torn Teutenberg, Mats Wenzel, Jan Maas (foto) en Jarno Mobach.  

Teammanager Markus Zingen over het contracteren van Mobach:
"Toen de kans kwam om Jarno toe te voegen aan ons team van 2021, aarzelden we niet echt lang. Hij heeft zich al bewezen en we zijn er allemaal zeker van dat hij in 2021 een heel hoog niveau kan halen. We zullen ons uiterste best doen om hem te ondersteunen en hopelijk kunnen we samen met het team geweldige resultaten behalen."       (29 december 2020)
 TEAM SUNWEB BEDANKT JARNO MOBACH

Foto : Team Sunweb
Development Team Sunweb wenst Jarno Mobach op facebook een succesvolle toekomst bij de volgende uitdaging in de wielersport. De Zeeuws Vlaming reed 4 seizoenen bij de Nederlandse opleidingsploeg en krijgt complimenten voor zijn harde werk. Bedankt, Jarno!   (15 december 2020)GEEN KONTRAKTVERLENGING 2021 VOOR JARNO MOBACH
BIJ TEAM SUNWEB DEVELOPMENT

Foto: Facebook

Belofterenner Jarno Mobach moet op zoek naar een andere ploeg. De 22 jarige Zeeuws Vlaming krijgt geen kontrakt verlenging bij zijn huidige formatie Team Sunweb Development. In 2021 zullen veertien renners het zwart-witte sponsortenue dragen in klassiekers en etappe koersen.Team Sunweb neemt eind dit jaar afscheid van de laatste jaars beloften Nils Sinscheck (Limburg) en de Zeeuw Jarno Mobach.  
In de vernieuwde selectie van Team DSM (nieuwe sponsor) voor 2021 heeft manager Iwan Spekenbrink vier Hollanders opgenomen: Enzo Leijnse (19), Tim Naberman (21), Pepijn Reinderink (18) en Casper van Uden (19).     (21 november 2020)
 Op de scorelijst van Jarno Mobach staat een zege in Olympia Tour door Nederland. In zijn debuutjaar bij Sunweb Development in 2017 won het Zeeuwse talent de zesde etappe van Margraten naar Noorbeek door Zuid Limburg. De Zeeuws Vlaming had na ruim 4 uur koers negen seconden voorsprong op zijn landgenoot Pascal Eenkhoorn en de Belg Stan Dewulf. In het eindklassement eindigde Mobach op de elfde plaats met een achterstand van 1.59 op triomfator Eenkhoorn.


Terug naar de inhoud