* Jarno Mobach - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
Wielrennen : Jarno Mobach  (Philippine)  > Leopard Pro Cycling tot 31 december 2022
JARNO MOBACH BLIJFT BIJ LEOPARD CYCLING
12 RENNERS IN SELECTIE 2022

Foto : Omroep Zeeland > Mobach in Omloop van de Braakman 2021.

 Zeeuws Vlaming Jarno Mobach zal ook in 2022 in het sponsorshirt van Leopard Cycling koersen.
De teamleiding is tevreden over het recent afgesloten wielerseizoen: "Leopard Pro Cycling kan op een vrij bevredigende manier terugkijken op 2021. Laten we eerlijk zijn, dat de racekalender bijna het hele jaar intact is gebleven, is het grootste succes van allemaal. Daarnaast voegden de renners meer vreugde toe met goede resultaten op de weg en dat met de jongste algemene leeftijd (21,7 jaar oud) in de hele Leopard geschiedenis.
Daarnaast hebben we de vraag: Zien we Jarno Mobach in 2022 tijdens de klassiekers in dezelfde topvorm als hij dit seizoen afsloot".  

 Selectie 2022 Leopard Cycling:
Louis Coquret, Colin Heiderscheid, Arthur Kluckers, Cedric Pries,
Tim Torn Teutenberg, Mats Wenzel, Benjamin Boos, Johannes Hodapp, Elias Maris, Justin Wolfs
en de Hollanders Kevin Enkelaar & Jarno Mobach.     

Bekijk presentatiepagina Leopard Cycling 2022:

OMLOOP VAN DE BRAAKMAN MET 8 ZEEUWEN OVER DE KASSEIEN.
 
JARNO MOBACH EN TIMO DE JONG OP PODIUM IN THUISPROVINCIE

Foto : Freddy Scheele > Mobach op kop over de kasseien

In Philippine vertrokken 143 renners met Nederlandse, Belgische, Duitse, Letse, Portugese, Tsjechische en Griekse namen op de startlijst. Tijdens de 52 ste editie van de Braakman moesten de coureurs weer zien te overleven op pittige kasseienstroken en smalle polderwegen door Zeeuws Vlaanderen. Het volledige koerstraject had een lengte van 180 km met verschillende omlopen: twee ronden van 46,7 km, dan een ronde van 36 km, vervolgens een ronde van 20 km en tot slot drie ronden van 10 km.

Op de streep in Philippine is Roel van Sintmaartensdijk (VolkerWessels Cycling) de snelste en pakt de zege in de Zeeuwse topklassieker. Jarno Mobach (Philippine) wordt tweede en Timo de Jong (Goes) komt als derde binnen.


Winnaar Robbert de Greef Kasseiprijs en Prijs Strijdlust : Jarno Mobach.   
Lees verslag:   http://www.zeelandopdefiets.nl/--omloop-braakman.html    (17 oktober 2021)
STERKE SEIZOENSTART 2021 JARNO MOBACH IN PROFKLASSIEKER LE SAMYN

Zeeuws Vlaming Jarno Mobach (foto) heeft een prima debuutkoers afgewerkt in het sponsorshirt van Leopard Pro Cycling. In de Belgische semi klassieker GP Le Samyn die was opgenomen in de Bingoal Cycling Cup stonden veel toppers uit de Worldtour op de startlijst. Vanaf de zonnige maar stille start in Quaregnon ontstonden verschillende kopgroepjes op de zware kasseienstroken en smalle binnenwegen. Na talrijke vluchtpogingen stoof uiteindelijk een grote groep richting finish in Dour.


Nederlands kampioen Mathieu van der Poel kreeg vooraan te maken met stuurbreuk maar kon nog wel perfect teamwerk afleveren. Hij drukte het tempo op kop van de eerste groep en trok de sprint aan voor zijn ploegmaat Tim Merlier. De 28 jarige Belg (foto) kon na 200 km en 4,5 uur wedstrijd het zegegebaar maken en zette zijn team Alpecin Fenix in de publicitaire schijnwerpers. Bij de huldiging was Merlier in gezelschap van Rasmus Tiller (Unox Pro Cycling Team) en Andrea Pasqualon van Intermarche Wanty.  4. Sepp Van Marcke (Israel Start Up Nation)    5. Hugo Hofstetter  (Israel Start Up Nation).

Jarno Mobach bleef telkens in het spoor van de grote jongens en kon in de finale een pak ervaring opsnuiven. De jonge semi prof meldde zich als 31 ste op maar 7 seconden van winnaar Merlier. Met deze score was Mobach de beste van zijn ploeg. De UCI jury rapporteerde 125 binnenkomers.   (2 maart 2021)TEAM SUNWEB BEDANKT IN 2020 JARNO MOBACH

Foto : Team Sunweb
Development Team Sunweb wenste Jarno Mobach op facebook een succesvolle toekomst bij de volgende uitdaging in de wielersport. De Zeeuws Vlaming reed 4 seizoenen bij de Nederlandse opleidingsploeg en kreeg complimenten voor zijn harde werk. Bedankt, Jarno!   (15 december 2021)


Terug naar de inhoud