* Goede Doelen Varia - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Goede Doelen  :  Varia - Evenementen.         * Tips : info@zeelandopdefiets.nlCASPER PELOTON ZEELAND FIETST 3500 EURO BIJ ELKAAR VOOR OEKRAINE

 Domburger Ko Jan Provoost van het fietsteam Caspers Peloton Zeeland
heeft met een fiets - sponsoractie 3500 euro bij elkaar gebracht voor de vele mensen in nood in Oekraine.  


Provoost (foto):  "Het zijn nog steeds schokkende beelden uit Oekraine.
Het liet me vanaf de inval dan ook niet los en dus was het tijd voor actie.
Ik twijfelde lang over de vorm maar uiteindelijk speelde de fiets een belangrijke rol".Op maandag 7 maart fietste Casper Peloton van Domburg naar het Mediapark in Hilversum. Na de start om 8.30 uur werd de navigatie ingesteld op Zeeland - Utrecht over een afstand van ongeveer 180 km met vaak behoorlijk veel (tegen)wind. Na de noodzakelijke tussenstops op een mooie route kwamen de Zeeuwen in de vroege avond vermoeid aan op het Mediapark. Aansluitend bezocht Casper Peloton de tv uitzending van Giro555.  Foto: Ze konden rechtstreeks aan Nederland doorgeven dat de fietstocht voorlopig 3500 euro had opgeleverd.

Ko Jan Provoost, op 26 april 2021 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, zet zich sinds 2013 intensief in voor sponsorwerving tbv. diverse organisaties. Zo zamelt hij geld in voor ALS, Ride for Kids, KWF kankerbestrijding en Support Casper (onderzoek naar alvleesklierkanker). Het gaat hierbij intensieve fietstochten door bijvoorbeeld de Pyreneeen of langs alle Nederlandse provincies. Hij regelt de accommodaties, zet routes uit en werft sponsoren en deelnemers.   (10 maart 2022)
RECREATIEVE MOUNTAINBIKETOCHT 2021 OVER WALCHEREN:
50 BIKERS ZORGEN VOOR BIJNA 1000 EURO VOOR STICHTING OTM.

START EN AANKOMST BIJ ONTMOETINGSKERK IN MIDDELBURG.Stichting Oeganda Tegen Mensenhandel (OTM) steunt het werk van Kujaliana Coalition in Oeganda.
Zij geven meisjes en vrouwen hun vrijheid terug.    (oktober 2021)Terug naar de inhoud