* Goede Doelen Varia - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Goede Doelen  :  Varia - Evenementen.         * Tips : info@zeelandopdefiets.nl

"PIM STEUNT SOPHIA" FIETST IN MEI VANUIT MIDDELBURG
RONDE DOOR NEDERLAND VOOR KINDERZIEKENHUIS

Het Zeeuwse fietsteam "PIM steunt Sophia" wil in 2022 weer een Ronde door Nederland fietsen voor het goede doel. In 2021 werd wegens corona maar 1 dag gefietst naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam en terug.

Als de pandemie is geluwd gaan de fietsers van Penitentiaire Inrichting Middelburg (PIM) dit jaar in de week van 16 mei op pad. Vanuit Middelburg voert de eerste rit naar Dordrecht. De tweede dag komt Lelystad in beeld. De derde etappe gaat richting Almelo en op de vierde dag ligt de aankomst in Vught. Op de vijfde toerdag wordt de navigatie ingesteld op thuishaven Middelburg. In vijf dagen zullen de Zeeuwen ongeveer 800 kilometer afleggen langs Penitentiaire Inrichtingen. Met hun sportieve inspanning willen de fietsers sponsorgeld verzamelen voor het Sophia Kinderhersencentrum, onderdeel van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Volgens het fietsteam van de PIM zijn kinderen onze toekomst en dienen een onbezorgde jeugd te hebben waarin zij kunnen uitgroeien tot volwassen individuen: "Kinderen met een hersenaandoening verdienen ons aller steun. Wij hebben ons ten doel gesteld om met ons initiatief op een sportieve manier, geheel belangeloos en in onze vrije tijd zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia kinderhersencentrum".   (12 januari 2022)

MINNAAR WIELERSPORT MIDDELBURG KLEDINGSPONSOR FIETSGROEP PIM 

RECREATIEVE MOUNTAINBIKETOCHT 2021 OVER WALCHEREN:
50 BIKERS ZORGEN VOOR BIJNA 1000 EURO VOOR STICHTING OTM.

START EN AANKOMST BIJ ONTMOETINGSKERK IN MIDDELBURG.Stichting Oeganda Tegen Mensenhandel (OTM) steunt het werk van Kujaliana Coalition in Oeganda.
Zij geven meisjes en vrouwen hun vrijheid terug.    (oktober 2021)Terug naar de inhoud