* Fietsen & Zaken - Zeeland op de Fiets

* Z E E L A N D OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Fietsen & Zaken in Zeeland.     Tips en Berichten : info@zeelandopdefiets.nl
E BIKE TESTEVENT IN THOLEN OP 13 APRIL

zaterdag 13 april
Tholen    Eendrachtsweg 3-5     
Bike Totaal Tholen
* E Bike Testevent *   
https://www.biketotaal.nl/fietsenwinkel/bike-totaal-tholen


* IN 2024 LEEGVERKOOP BIJ ENDURA SPORT MIDDELBURG

Middelburg       Achter de Houttuinen 12
Endura Sport    Adri de Visser
* Finale Leegverkoop *
fietsen, kleding en accessoires sterk afgeprijsd.
bezoek uitsluitend op afspraak:  0118 - 240024   
https://www.facebook.com/Endurasport/      * VERNIEUWING PROFILE VAN DEN DRIEST IN MIDDELBURGSE ZUSTERSTRAAT


* Foto : Wij zijn De Stad *
 
Er komt een uitbreiding aan bij fietsenwinkel Profile van den Driest en Plantaardig in de Zusterstraat.
 
Op de Community 'Wij zijn De Stad' wordt de verandering aangekondigd: "Stefan & Peter (foto) van de fietsenzaak hebben Zusterstraat 20 gekocht, het pand waar voorheen cafe het Hart van Middelburg was gevestigd. Femke op haar beurt kocht het pand ernaast: daar waar La Sorella kortstondig zat. Ze namen de panden over van de familie Metz, die het cafe zeven jaar geleden kocht van Jim Saija".
 
Er gaat dus in 2024 veel veranderen bij Profile van den Driest. Het is nog niet duidelijk wanneer de verbouw begint en in welke periode het project afgerond kan worden.


 
Stefan den Herder nam in 2015 de fietsspeciaalzaak Profile van den Driest in Middelburg over.
 
Bij het eerste lustrum in april 2020, midden in de corona crisis, was de sfeer minder feestelijk maar den Herder presenteerde toen wel speciale acties voor de trouwe Zeeuwse klanten en voor de vele (fiets)toeristen die naar de hoofdstad bleven komen.
 
Profile van den Driest staat nog steeds klaar voor onderhoud, reparatie en verkoop. Kom gerust langs in de Zusterstraat maar kijk vooraf even naar de openingstijden.  www.profilevandendriest.nl     (januari 2024)       


* FIETSEN in Middelburg / Pres. Rooseveltlaan.
(februari 2024)

* Foto : Zeeland op de Fiets.nl ** 'CUBE STORE ZEELAND' IN MIDDELBURG.* PROFPLOEG 'INTERMARCHE WANTY' OP CUBE FIETSEN.


Fotografie : Wij Zijn De Stad.  De fietsbranche in Middelburg is uitgebreid met een vernieuwde speciaalzaak. Naast de Laan van de Verenigde Naties heeft Minnaar Wielersport in 2023 een nieuwe start gemaakt met de opening van de Cube Store Zeeland.

De eigenaren Maurice Minnaar en Ronald Roelse, die sinds 2014 op de huidige locatie zitten, gaan zich in de bedrijfsvoering concentreren op het merk Cube Bikes. Minnaar begon in april 2006 in de tweewielersector. Hij opende toen een zaak in de Veerseweg in de hoofdstad van Zeeland en verhuisde acht jaar later naar de rand van de Griffioen wijk achter tankstation Haan.

In het profpeloton koerst de Belgische formatie Intermarche Wanty vanaf 2014 op racefietsen van Cube. Hun hoofdkantoor staat in Waldershof. De Duitse fietsfabrikant heeft 850 medewerkers in dienst en het brede Cube assortiment wordt in 68 landen aangeboden.Wielerteam Intermarche Wanty heeft 28 coureurs in de selectie 2024. De Hollandse inbreng komt van Mike Teunissen (foto), Taco v.d. Hoorn Boy van Poppel en Roel van Sintmaartensdijk.De Zeeuw Marco Minnaard (Wemeldinge / foto) stond van 2014 t.m. 2019 op de loonlijst van de Belgische formatie. Zijn ploegleider was routinier en nestor Hilaire Van der Schueren.   (2023)


Terug naar de inhoud