* Fietsen & Zaken - Zeeland op de Fiets

* Z E E L A N D OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Fietsen & Zaken in Zeeland.     Tips en Berichten : info@zeelandopdefiets.nl
* HANS ANDERS SPONSORT SPORTBRILLEN TEAM DSM FIRMENICH POSTNL

* Sinds 2022 is Hans Anders trotse sponsor van Team dsm-firmenich PostNL. Dat is niet zomaar. Samen met het gedreven World Tour wielerteam heeft Hans Anders een exclusieve topcollectie high performance sportbrillen ontwikkeld. Deze zijn onder de naam ‘Drive’ op de markt gebracht. Met als doel om de renners van de ploeg en alle andere professionele en amateursporters sensationeel zicht te bieden tijdens hun sportieve activiteiten.

* De brillenexperts van Hans Anders hebben gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen en de allernieuwste technieken. Daarnaast werd gekozen voor een aerodynamisch design en de allerbeste glazen voor comfort, veiligheid en sensationeel zicht.
 * In Zeeland heeft Hans Anders Opticiens filialen in Middelburg, Vlissingen, Goes, Oostburg, Terneuzen en Hulst.

* Bij Team DSM Firmenich PostNL rijden 8 Nederlanders in 2024: Nils Eekhoff, Fabio Jakobsen (foto), Gijs Leemreize, Enzo Leijnse, Tim Naberman, Frank van den Broek, Bram Welten en Casper van Uden.   (april 2024)

* FIETSEN in Middelburg / Laan der Verenigde Naties *
(mei 2024)

* Foto : Zeeland op de Fiets.nl *


* IN 2024 LEEGVERKOOP BIJ ENDURA SPORT MIDDELBURG

Middelburg       Achter de Houttuinen 12
Endura Sport    Adri de Visser
* Finale Leegverkoop *
fietsen, kleding en accessoires sterk afgeprijsd.
bezoek uitsluitend op afspraak: 0118 - 240024   
https://www.facebook.com/Endurasport/      * PROFILE VAN DEN DRIEST IN MIDDELBURG NA VERBOUWING:

BIKE TOTAAL VAN DEN DRIEST
* Foto : Wij zijn De Stad *
 
Er komt een uitbreiding aan bij fietsenwinkel Profile van den Driest en Plantaardig in de Zusterstraat.
 
Op de Community 'Wij zijn De Stad' wordt de verandering aangekondigd: "Stefan & Peter (foto) van de fietsenzaak hebben Zusterstraat 20 gekocht, het pand waar voorheen cafe het Hart van Middelburg was gevestigd. Femke op haar beurt kocht het pand ernaast: daar waar La Sorella kortstondig zat. Ze namen de panden over van de familie Metz, die het cafe zeven jaar geleden kocht van Jim Saija".
Met een forse verbouwing en naamsverandering gaat er dus in 2024 veel veranderen bij Profile van den Driest. Het is nog niet duidelijk wanneer de verbouw begint en in welke periode het project afgerond kan worden.


 
Stefan den Herder nam in 2015 de fietsspeciaalzaak Profile van den Driest in Middelburg over.
 
Bij het eerste lustrum in april 2020, midden in de corona crisis, was de sfeer minder feestelijk maar den Herder presenteerde toen wel speciale acties voor de trouwe Zeeuwse klanten en voor de vele (fiets)toeristen die naar de hoofdstad bleven komen.
Profile van den Driest staat nog steeds klaar voor onderhoud, reparatie en verkoop. Kom gerust langs in de Zusterstraat no 24 maar kijk vooraf even naar de openingstijden.  www.biketotaalvandendriest.nl      (maart 2024)


* 'CUBE STORE ZEELAND' IN MIDDELBURG.* PROFPLOEG 'INTERMARCHE WANTY' OP CUBE FIETSEN.


Fotografie : Wij Zijn De Stad.  De fietsbranche in Middelburg is uitgebreid met een vernieuwde speciaalzaak. Naast de Laan van de Verenigde Naties heeft Minnaar Wielersport in 2023 een nieuwe start gemaakt met de opening van de Cube Store Zeeland.

De eigenaren Maurice Minnaar en Ronald Roelse, die sinds 2014 op de huidige locatie zitten, gaan zich in de bedrijfsvoering concentreren op het merk Cube Bikes. Minnaar begon in april 2006 in de tweewielersector. Hij opende toen een zaak in de Veerseweg in de hoofdstad van Zeeland en verhuisde acht jaar later naar de rand van de Griffioen wijk achter tankstation Haan.

In het profpeloton koerst de Belgische formatie Intermarche Wanty vanaf 2014 op racefietsen van Cube. Hun hoofdkantoor staat in Waldershof. De Duitse fietsfabrikant heeft 850 medewerkers in dienst en het brede Cube assortiment wordt in 68 landen aangeboden.Wielerteam Intermarche Wanty heeft 28 coureurs in de selectie 2024. De Hollandse inbreng komt van Mike Teunissen (foto), Taco v.d. Hoorn Boy van Poppel en Roel van Sintmaartensdijk.De Zeeuw Marco Minnaard (Wemeldinge / foto) stond van 2014 t.m. 2019 op de loonlijst van de Belgische formatie. Zijn ploegleider was routinier en nestor Hilaire Van der Schueren.   (2023)


Terug naar de inhoud