* Fietsen & Bedrijven - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Fietsen & Bedrijven in Zeeland.

* Tips, (Her) Openingen & Berichten : info@zeelandopdefiets.nl

ENDURA SPORT ZIT WEER IN MIDDELBURG OP OUDE LOCATIE

NIEUWE AANPAK : OP AFSPRAAK EN MEER PERSOONLIJKE AANDACHT.

Endura Sport heeft weer een nieuwe vestiging in Middelburg aan Achter de Houttuinen 12. Het bedrijf zat eerder in de hoofdstad op dezelfde locatie en dat was voor de verhuizing naar de Ganzenstad. Door een heldere aanpak kan de tweewielerzaak de bezoekers in Middelburg gerichter helpen met meer persoonlijke service.


Eigenaar Adrie de Visser (foto) over de vernieuwing:  "Wij hebben service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Graag willen we de tijd nemen om samen met de klant uit te zoeken wat het beste bij de doelstellingen past. Kortom: we willen de service naar een nog hoger niveau tillen en daarmee het plezier van de nieuwe aanschaf aanzienlijk verhogen. Daarom zullen wij alleen nog op afspraak werken in Middelburg. Op deze manier kunnen we de  persoonlijke aandacht geven die we graag willen aan iedere bezoeker van de winkel".  Een afspraak maken kan via info@endurasport.nl   of telefonisch op 0113 218 106.Endura Sport zal in Middelburg enkel nog fietsen van BMC aanbieden. BMC sluit als klantvriendelijke, doel- en kwaliteitsgerichte leverancier het beste aan bij de doelstelling van het bedrijf.

De Visser:  "Persoonlijke en klantgerichte service met producten van hoge kwaliteit is waar wij voor staan. Met BMC hebben wij er alle vertrouwen in dat onze waarden op de juiste manier uitgedragen kunnen worden".   (5 september 2021)


UITBREIDING AKKERDAAS TWEEWIELERS IN ZOUTELANDE
Bron : Middelburgse Bode juni 2021
VOORJAAR 2021 DRUKTE IN DE ZEEUWSE FIETSENBRANCHE
Bron : Middelburgse Bode.


AUTO POPPE GOES LEVERT NIEUWE MATERIAALWAGENS AAN SHIMANO NEUTRALE SERVICE

Foto: Auto Poppe. Shimano Neutrale Service beschikt sinds begin maart over 7 nieuwe Skoda Octavia Combi's om nationale en internationale wielerwedstrijden te begeleiden. De overdracht van het wagenpark vond plaats bij Auto Poppe in Goes. Hier werden de nieuwe wagens aan Martin de Kok en Richard Groenendaal van Libema Profcycling overhandigd door vestigingsmanager Patrick Kaijser. Inmiddels gaat Libema Profcycling voor het 21 ste jaar deze service leveren waar Shimano vanaf het begin hoofdsponsor is.

Iedere grotere wielerwedstrijd is verplicht een neutrale service dienst in haar wedstrijd in te zetten. In de meeste wedstrijden doet Libema Profcycling dat met 3 of 4 wagens en 1 of 2 motoren. Zodra er een kopgroep ontstaat assisteren zij betreffende renners, wanneer ze een defect hebben aan hun fiets of bevoorrading (eten/drinken) nodig hebben. De ploegleider is immers niet altijd in staat om bij hun renner(s) te komen, zeker als de verschillen tussen de groepen klein zijn.

Het seizoen 2021 is een bijzonder jaar voor de Shimano Neutral Support aangezien Shimano onlangs een overeenkomst heeft gesloten met de organisatie van onder meer de Tour de France, La Vuelta en 8 andere internationale wielerkoersen. De blauwe wagens zullen in 2021 te zien zullen zijn in Parijs-Nice, Parijs-Roubaix, de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race en de Wereldkampioenschappen in Vlaanderen.   (27 februari 2021)HUURFIETSEN BIJ BIKE TOTAAL JAN DE JONGE BURGH HAAMSTEDE

FietsDagje in Zeeland?  
Reserveer nu eenvoudig en snel online uw huurfiets op https://www.fietsverhuurburghhaamstede.nl   
Dan zorgen ze bij Jan de Jonge ervoor dat uw huurfiets klaarstaat.  
Alvast een veilige en gezellige reis gewenst door Zomers Zeeland.  

MINNAAR WIELERSPORT MIDDELBURG KLEDINGSPONSOR FIETSTEAM PIM
Van Middelburg naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, vervolgens richting Dordrecht, Lelystad, Almelo, Vught en weer terug naar Middelburg. Een groep fanatieke medewerkers uit Penitentiaire Inrichting Middelburg (PIM) doet in 2021 vijf Penitentiaire Inrichtingen aan. In vijf dagen fietsen de Zeeuwen ruim 800 kilometer bij elkaar voor het Sophia Kinderhersencentrum, onderdeel van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.


Volgens het fietsteam van de PIM zijn kinderen onze toekomst en dienen een onbezorgde jeugd te hebben waarin zij kunnen uitgroeien tot volwassen individuen: "Kinderen met een hersenaandoening verdienen ons aller steun. Wij hebben ons ten doel gesteld om met ons initiatief op een sportieve manier, geheel belangeloos en in onze vrije tijd zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia kinderhersencentrum".    (2021)
 
  

 

JUBILEUM PROFILE VAN DEN DRIEST
IN MIDDELBURG

Foto : Facebook.   
Stefan den Herder (foto links) nam in 2015 de fietsspeciaalzaak Profile van den Driest in Middelburg over.
 
Bij het eerste lustrum in april 2020, midden in de corona crisis, was de sfeer minder feestelijk maar den Herder wil in de loop van het jaar nog wel speciale acties presenteren. Voor de trouwe Zeeuwse klanten uiteraard maar ook voor de vele (fiets)toeristen die de hoofdstad bezoeken als de gezondheidssituatie normaal is.

Profile van den Driest blijft klaar staan voor onderhoud, reparatie en verkoop. Kom gerust langs in de Zusterstraat maar kijk vooraf even naar de openingstijden.       www.profilevandendriest.nl      (2021)

REMIJN TWEEWIELERS MIDDELBURG
BLIJ MET NIEUW BEDRIJFSPAND OP ARNESTEIN

Remijn Tweewielers in Middelburg zit op een nieuwe locatie in de hoofdstad van Zeeland. Na 11 jaar is het succesvolle bedrijf in januari 2020 verhuisd van de Koudekerkseweg naar een groter pand op bedrijventerrein Arnestein.

De ondernemer is blij met deze impuls : Door de groei van ons bedrijf was het in ons oude pand voor ons onmogelijk geworden om de zo belangrijke service te handhaven. Het stallen van alle scooters en fietsen buiten ons pand is nooit de opzet geweest, maar door de groei eeen noodzaak geworden. Het werd dus hoog tijd voor uitbreiding. Vele jaren zijn wij bezig geweest om op de huidige locatie, door middel van nieuwbouw, een groter gebouw met meer binnenruimte te realiseren. Helaas heeft de gemeente Middelburg hierbij niet meegewerkt en vele plannen afgekeurd. Op onze nieuwe locatie kan alles binnen gestald en opgeslagen worden en hebben we alles onder 1 dak: onze werkplaats, het (opslag)magazijn en voldoende ruimte voor alle reparatie- en onderhoud-scooters.
Bezoekadres : Arnesteinweg 9    4338 PD  Middelburg.      (2021)


Terug naar de inhoud