* Fietsen & Bedrijven - Zeeland op de Fiets

* ZEELAND OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Fietsen & Bedrijven in Zeeland.

* Tips, (Her) Openingen & Berichten : info@zeelandopdefiets.nl


ZATERDAG 3 DECEMBER JUBILEUMDAG 10 JARIG BESTAAAN
JANSEN WIELERSPORT IN HEINKENSZANDFoto : Zeeland op de Fiets.nl
* Middelburg > Laan der Verenigde Naties.     oktober 2022 *
ENDURA SPORT ZIT WEER IN MIDDELBURG OP OUDE LOCATIE

NIEUWE AANPAK : OP AFSPRAAK EN MEER PERSOONLIJKE AANDACHT.

Endura Sport heeft weer een nieuwe vestiging in Middelburg aan Achter de Houttuinen 12. Het bedrijf zat eerder in de hoofdstad op dezelfde locatie en dat was voor de verhuizing naar de Ganzenstad. Door een heldere aanpak kan de tweewielerzaak de bezoekers in Middelburg gerichter helpen met meer persoonlijke service.


Eigenaar Adrie de Visser (foto) over de vernieuwing:  "Wij hebben service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Graag willen we de tijd nemen om samen met de klant uit te zoeken wat het beste bij de doelstellingen past. Kortom: we willen de service naar een nog hoger niveau tillen en daarmee het plezier van de nieuwe aanschaf aanzienlijk verhogen. Daarom zullen wij alleen nog op afspraak werken in Middelburg. Op deze manier kunnen we de  persoonlijke aandacht geven die we graag willen aan iedere bezoeker van de winkel".  Een afspraak maken kan via info@endurasport.nl   Endura Sport zal in Middelburg enkel nog fietsen van BMC aanbieden. BMC sluit als klantvriendelijke, doel- en kwaliteitsgerichte leverancier het beste aan bij de doelstelling van het bedrijf.
De Visser:  "Persoonlijke en klantgerichte service met producten van hoge kwaliteit is waar wij voor staan. Met BMC hebben wij er alle vertrouwen in dat onze waarden op de juiste manier uitgedragen kunnen worden".   (2021)
AUTO POPPE GOES LEVERT NIEUWE MATERIAALWAGENS AAN SHIMANO NEUTRALE SERVICE

Foto: Auto Poppe. Shimano Neutrale Service beschikt sinds begin maart 2021 over 7 nieuwe Skoda Octavia Combi's om nationale en internationale wielerwedstrijden te begeleiden. De overdracht van het wagenpark vond plaats bij Auto Poppe in Goes. Hier werden de nieuwe wagens aan Martin de Kok en Richard Groenendaal van Libema Profcycling overhandigd door vestigingsmanager Patrick Kaijser. Inmiddels gaat Libema Profcycling voor het 21 ste jaar deze service leveren waar Shimano vanaf het begin hoofdsponsor is.

Iedere grotere wielerwedstrijd is verplicht een neutrale service dienst in haar wedstrijd in te zetten. In de meeste wedstrijden doet Libema Profcycling dat met 3 of 4 wagens en 1 of 2 motoren. Zodra er een kopgroep ontstaat assisteren zij betreffende renners, wanneer ze een defect hebben aan hun fiets of bevoorrading (eten/drinken) nodig hebben. De ploegleider is immers niet altijd in staat om bij hun renner(s) te komen, zeker als de verschillen tussen de groepen klein zijn.

Het seizoen 2021 is een bijzonder jaar voor de Shimano Neutral Support aangezien Shimano onlangs een overeenkomst heeft gesloten met de organisatie van onder meer de Tour de France, La Vuelta en 8 andere internationale wielerkoersen. De blauwe wagens zullen in 2021 te zien zullen zijn in Parijs-Nice, Parijs-Roubaix, de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race en de Wereldkampioenschappen in Vlaanderen.   (2021)REMIJN TWEEWIELERS MIDDELBURG
BLIJ MET NIEUW BEDRIJFSPAND OP ARNESTEIN

Remijn Tweewielers in Middelburg zit op een nieuwe locatie in de hoofdstad van Zeeland. Na 11 jaar is het succesvolle bedrijf in januari 2020 verhuisd van de Koudekerkseweg naar een groter pand op bedrijventerrein Arnestein.

De ondernemer is blij met deze impuls : Door de groei van ons bedrijf was het in ons oude pand voor ons onmogelijk geworden om de zo belangrijke service te handhaven. Het stallen van alle scooters en fietsen buiten ons pand is nooit de opzet geweest, maar door de groei eeen noodzaak geworden. Het werd dus hoog tijd voor uitbreiding. Vele jaren zijn wij bezig geweest om op de huidige locatie, door middel van nieuwbouw, een groter gebouw met meer binnenruimte te realiseren. Helaas heeft de gemeente Middelburg hierbij niet meegewerkt en vele plannen afgekeurd. Op onze nieuwe locatie kan alles binnen gestald en opgeslagen worden en hebben we alles onder 1 dak: onze werkplaats, het (opslag)magazijn en voldoende ruimte voor alle reparatie- en onderhoud-scooters.
Bezoekadres : Arnesteinweg 9    4338 PD  Middelburg.      (2021)


Terug naar de inhoud