* EPZ Omloop Borsele - Zeeland op de Fiets

* Z E E L A N D OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Wielrennen :  EPZ Omloop van Borsele : Wielerweekend op Zuid Beveland.

> Beelden : Organisatie en Diverse Fotografen.* De editie 2024 was weer top!!!

* Klassementstruien 2024 *
* Jurygroep EPZ Omloop van Borsele 2024 *


* BRITSE CAT FERGUSON WINT 3DAAGSE JUNIOREN VROUWEN *

* MEGAN ARENS (KRUININGEN) IN TOP 10 *


1. Cat Ferguson   (Engeland)   4.03.53
   2. Celia Gery  (Frankrijk / AG Insurance Nxtg) op 15 sec.       
3. Fee Knaven  (NL / AG Insurance Nxtg) op 41 sec.

4. Roos Muller   (AG Insurance Nxtg) op 44 sec.
5. Carys Lloyd   (Engeland) op 53 sec.
6.  Megan Arens (Kruiningen) op 59 sec.
50 rensters in eindklassement.* Eindklassement / rood:   1. Cat Ferguson
* Jongeren / wit:   1. Roos Muller    2. Megan Arens
* Punten / blauw:   1. Cat Ferguson
* Sprint / paars:   1. Auke de Buysser* Ploegen:   1. AG Insurance Nxtg       Foto:  4. Restore Cycling / Megan Arens 2de rechts.
* BRITSE WINST IN SLOTRIT

1. Carys Lloyd   (Engeland)   70,4 km   1.47.33
   2. Cat Ferguson  (Engeland)      3. Mathilde Cramer   (Denemarken)
27. Megan Arens    > in eerste groep z.t. als winnares.* TWEEDE JUNIOREN ETAPPE NIPT VOOR BRITSE CARYS LLOYD
Carys Lloyd is de winnares geworden van de tweede etappe in de EPZ Omloop van Borsele Junioren Driedaagse. De Britse renster ronde het teamwerk van haar ploeg perfect af. De wind deed traditioneel haar werk in Borsele, waardoor de spreekwoordelijke deur van achter open stond in het peloton. Halverwege de race ontstonden er twee groepen. Het gat liep uiteindelijk op tot 50 seconden.

Tijdens de tussensprinten was vooral de Belgische Auke de Buysser actief. Ze won beide tussensprinten en pakte daarmee de leiding in het sprintersklassement. Daarachter tekende zich een mooi schouwspel voor de leiding in het klassement af. De leider in het algemeen klassement Cat Ferguson en de nummer twee van het algemeen klassement Celia Gery streden voor elke seconde. Het verschil tussen beiden bedroeg voor de start van de rit ook maar twee seconden. Het verschil bleef uiteindelijk na twee tussensprints en een eindsprint twee seconden. Cat Ferguson reed achter haar ploeggenote Lloyd naar de tweede plaats. Derde werd Auke de Buysser (B).
75. Megan Arens   (Kruiningen / Restore Cycling)  z.t. als winnares.
102 rensters geklasseerd.    19 deelneemsters op dnf lijst.      * BRITSE JUNIORE CAT FERGUSON WINT OPENINGS TIJDRIT EPZ OMLOOP.

* MEGAN ARENS (KRUININGEN) ALS SMAAKMAKER OP ZESDE PLAATS
 
Cat Ferguson heeft met miniem verschil de openingstijdrit van de EPZ Omloop van Borsele gewonnen. De Engelse kampioene tijdrijden deed 19:48:11 over de 14,2 km lange tijdrit. Megan Arens (foto) uit Kruiningen kleurde het eerste van de tijdrit door lang de snelste tijd in handen te hebben. De Kruiningse, uitkomend voor Restore Cycling Ladies, ging als tweede van start en klokte met 20:26:06 de zesde tijd. Arens staat met deze top 10 klassering wel tweede in het jongerenklassement.

Nummer twee werd regerend wereldkampioen veldrijden Celia Gery uit Frankrijk. In een tijd van 19:50:69. Nummer drie en tevens eerste Nederlandse werd Fee Knaven, uitkomend voor AG Insurance - Nxtg. Onder toeziend oog van vader en tevens ploegleider reed ze naar een tijd van 20:09:00.    4. Roos Muller  (AG Insurance Nxtg) op 23 sec.    5. Amandine Muller (Frankrijk) op 28 sec. In de tijdrit stond vooral op de binnenwegen veel wind voor de 121 juniores en soms regende het ook rond SHeerenhoek.  


* TOP 40 NICK WISSE (RILLAND) IN JUNIOREN KLASSIEKER EPZ OMLOOP VAN BORSELE

Jelle Weierink uit Ootmarsum werd gehuldigd als triomfator van de 39 ste EPZ Omloop van Borsele voor junioren. De 18 jarige coureur van Goudenbod Parkhotel Development klopte in de sprint Collin Westbroek (WPG Amsterdam) en Jente Derksen van Merida Tifosi Adelaar.
De UCI 1.1 koers werd aan het begin even geneutraliseerd als gevolg van een omvangrijke valpartij. Na ongeveer 10 minuten kon de wedstrijd weer hervat worden. In eerste instantie brak het peloton in twee stukken met attente Nick Wisse (ZRTC Middelkamp) uit Rilland in de voorste gelederen.

Later in de wedstrijd vormde zich een omvangrijke kopgroep van 13 man. Lang leken zij uit te gaan maken wie de winnaar van deze winderige klassieker zou worden. Er volgde echter toch een samensmelting. Hierna maakten vier renners zich een tijdje los, maar ook deze poging hield geen stand, waardoor er weer een hergroepering volgde.
 
Het was echter in de laatste kilometers toch een groep van 12 man die zich los wist te maken en kon gaan sprinten voor de zege. Collin Westbroek pakte op de Kuipersdijk in SHeerenhoek de zegebloemen na 133 km en de tijdscore 3.12.27 met een gemiddelde van 41.621 km.


* Resultaten ZRTC Theo Middelkamp:   11. Rinze van der Staal  z.t. als winnaar    33. Nick Wisse op 27 sec.    97. Niels den Hollander op 7.06    103 en laatste Dennis Polfliet op 7.53.   * Ploegen (24):  1. Goudenbod Parkhotel Development Team   19. Zrtc Theo Middelkamp.  


* SOFIE VAN ROOIJEN WINT ELITE KLASSIEKER EPZ OMLOOP BORSELE.

* TOP 25 BRITT DE GRAVE UIT THOLEN.


* Foto : Organisatie *

Bij de elite klassieker binnen de EPZ Omloop was er zaterdagmiddag na 133 km met wind, waaiers en regen topsucces voor Sofie van Rooijen uit Driel. De 21 jarige renster van VolkerWessels Cycling, die aan een goed debuut seizoen bezig is bij haar ploeg, versloeg na een zware en enerverende wedstrijd haar 3 vluchtgenotes.* Foto : Omroep Zeeland *
 
Op Zuid Beveland speelde de wind een cruciale rol over de binnenwegen en smalle dijken. De koers begon dan ook onstuimig. Meerdere kleine valpartijen werden opgevolgd door een hele grote valpartij.  Foto: Hierdoor werd de koers voor ongeveer tien minuten geneutraliseerd. Na de neutralisatie ontstonden er snel twee verschillende grote groepen. Vanuit de voorste groep maakte na ongeveer 40 kilometer koers een groep van 13 rensters zich los.
 
Door een goede samenwerking liep de voorsprong van de kopgroep snel op naar enkele minuten. Aan het einde van de wedstrijd volgden er enkele schermutselingen uit de kopgroep. Zo probeerde Audrey Cordon – Ragot het als eerste. Zij werd weer ingerekend, waarna haar ploeggenote Alice Wood probeerde weg te komen. Dit liet Elynor Backstedt niet gebeuren en haalde Wood weer terug. Aan het einde bleven er vier rensters over die uit zouden maken wie er met de winst van door zou gaan. In de sprint bleek uiteindelijk Sofie van Rooijen de sterkste.* Foto : Edwin van Immerseel *
 
Van Rooijen vergaarde met haar overwinning 125 UCI punten. Op de kille Kuipersdijk mochten Daria Pikulik (Human Powered Health) en Elynor Backstedt van Lidl-Trek ook naar de huldiging. 4. Audrey Cordon-Ragot  (Human Powered Health)    5. Scarlett Souren  (VolkerWessels Cycling)   6. Cecilia van Zuthem  (Fenix Deceuninck Development)     7. Lily Williams   (Human Powered Health)    8. Mirre Knaven  (AG Insurance Soudal Nxtg)     9. Julie Sap  (Fenix Deceuninck Development)    10. Febe Jooris  (AG Insurance Soudal Nxtg)   


Zeeuwen:  25. Britt de Grave (Tholen) op 7.08       Foto Omroep Zeeland > Monique Verschuure  (Yerseke)  dnf.
 
De EPZ Omloop van Borsele telt ook mee voor de Topcompetitie. Sofie van Rooijen is hierin de nieuwe leidster. Vera Tieleman, die als enige clubrenster met de kopgroep mee kon, staat eerste in de Topcompetitie voor Clubrensters.  


* ELLEN VAN DIJK MAAKT FAVORIETENROL WAAR IN TIJDRIT EPZ OMLOOP

Ellen van Dijk (37) kan terug kijken op een succesvolle terugkeer in de EPZ Omloop van Borsele. De ervaren renster van Lidl-Trek won in het verleden meermaals de tijdrit in SHeerenhoek en zegevierde dit jaar voor het eerst sinds 2015 weer in de tijdrit door de Borselse polders.van Dijk had de EPZ tijdrit in haar voorbereiding opgenomen richting de Olympische Spelen in Parijs.
De race tegen de klok werd verreden onder zware omstandigheden voor de 50 rensters met de start in de Heerenstraat en finish op de Kuipersdijk. Er stond veel wind en van tijd tot rijd regende het op Zuid Beveland.

Lange tijd had de jonge Nederlands - Tsjechische Julia Kopecky (AG Insurance Soudal) de snelste tijd in handen. Ze deed 28:29:19 over de ruim 20 kilometer lange tijdrit. Het venijn zat hem echter in de staart. Lidl - Trek stond met drie rensters aan de start, waarvan er twee aan het einde mochten vertrekken. Dit waren Ellen van Dijk en de eerste jaars elite Izzy Sharp. Het was van Dijk die haar jonge ploeggenoot Sharp te snel af was. De winnares klokte een tijd van 27:41:15.    2. Julia Kopecky  28.29.19.  Derde werd Febe Jooris (AG Insurance Soudal) in een tijd van 28:39:79.  4. Audrey Cordon Ragot  (Human Powered)  28.57.57   5. Mirre Knaven  (AG Insurance Soudal)  29.09.53.  


                                                                              
                                                                         Zeeuwen:  43. Monique Verschuure     33.16      
                                                                                   49. Laura Koster   34.10  (foto)    


* VOORBESCHOUWING :  39 STE EDITIE EPZ OMLOOP VAN BORSELE 2024
MET INTERNATIONALE TOPPERS EN ZEEUWSE PRESENTIE *


 
De organisatie van de EPZ Omloop van Borsele kon ook in 2024 weer op een vol deelnemersveld rekenen. Het comite wist twee maanden geleden zelfs al dat het bommetje vol zou zitten voor de driedaagse over Zuid Beveland.

Dat de junioren koersen bij zowel de mannen als de vrouwen al jaren op veel internationale interesse kunnen rekenen, is eigenlijk niks nieuws meer. De Omloop van Borsele staat bekend als een kweekvijver voor nieuw talent. Zo vonden Elisa Balsamo, Lorena Wiebes, Lotte Kopecky en Mathieu van der Poel (foto) via Borsele hun weg naar de top.

Dat het deelnemersveld bij de Elite Vrouwen voor het tweede jaar op rij opnieuw aantrekt op het gebied van aantal teams en het niveau van de ploegen mag wel verrassend genoemd worden. Er lijkt een kentering gaande te zijn binnen het internationale vrouwen peloton. Waar vanaf 2016 de ploegen vanuit SHeerenhoek naar het nieuwe Waalse drieluik voor de dames trokken, lijken de grote ploegen nu langzaam de weg weer terug te vinden naar Borsele. Nu het vrouwen wielrennen steeds verder groeit en de profploegen groter worden, lijkt de Omloop van Borsele te profiteren van het feit dat de ploegen in staat zijn om een dubbel programma te rijden.Traditiegetrouw opende de EPZ Omloop van Borsele met twee tijdritten voor de junior vrouwen als proloog voor hun meerdaagse en een race tegen de klok voor de Elite Vrouwen. Ellen van Dijk (Lidl-Trek / foto) was de grote favoriete voor de tijdrit op vrijdagavond die ze opnam in haar voorbereiding richting Olympische Spelen in Parijs.  De 37 jarige ploeggenote van Shirin van Anrooij startte onder toeziend oog van bondscoach Loes Gunnewijk.

In de tijdrit bij de junior vrouwen worden traditiegetrouw gelijk verschillen gemaakt voor het klassement. Een aantal aansprekende namen om in de gaten te houden zijn de nummers 1 en 2 van het afgelopen WK veldrijden in Tabor: Celia Gery uit Frankrijk en Cat Ferguson uit Engeland. Beide rensters stonden in 2023 al met succes aan de start in Borsele en zullen dus goed beslagen ten ijs komen om te strijden voor de zege in het eindklassement.De Nederlandse inbreng kan verwacht worden van Puck Langenbarg (WV Schijndel) en Megan Arens (Restore Cycling / foto). Arens is afkomstig uit Kruiningen en tevens de jongere zus van Maureen Arens die het sponsorshirt draagt van profteam Lotto-Dstny.

Voor de klassieker met de Elite Vrouwen zal Lidl-Trek met twee dames aantreden in Zeeland. Zowel Elynor Backstedt (oudere zus van Zoe Backstedt) en Izzy Sharp wonnen al eens de junioren meerdaagse en gaan nu een gooi doen naar de overwinning bij de Elite Vrouwen. De twee getalenteerde Canadese veldrit zussen Isabella en Alva Holmgren steunen ze in deze missie.
 
Concurrentie zal onder andere komen van nog een oud winnares: Linda Zanetti. Zij won vorig jaar namens het UAE development team de EPZ Omloop van Borsele en zal proberen voor haar nieuwe ploeg Human Powered Health Cycling opnieuw een gooi te doen naar de zege. Ze zal worden bij gestaan door de zeer ervaren Francaise Audrey Cordon-Ragot.De Nederlandse tegenstand zal voornamelijk komen van de GT Krush Rebel Lease ploeg met onder andere Silje Bader en de Zeeuwse Britt de Grave (Tholen) in de gelederen. De Grave (rechts op foto) is aan sterk voorjaar bezig en zal na een korte rustperiode fris aan de start verschijnen in haar thuisprovincie.


Het slotstuk zondag is voor de junioren Heren. Ook hier hebben een aantal vaste waardes weer de weg naar Zuid Beveland weten te vinden. Daarbij o.a. de altijd sterke Deense Unox Carl Ras Roskilde Junior formatie, het Britse TrainSharp Development Team en het Belgische Van Moer Logistics. De Nederlandse weerstand zal komen van de JEGG - DJR Academy by team Jumbo Visma ploeg en het altijd sterke Willebrord Wil Vooruit (foto) en ZRTC Theo Middelkamp.                                                                         *  39 STE EDITIE VAN 19  T.M. 21 APRIL 2024 *

* vrijdag 19 april
 
Tijdrit, 1e etappe (3-dgse) Junior Vrouwen UCI 2 Nation Cup
 
Tijdrit Elite Vrouwen met o.m. Ellen van Dijk (Lidl-Trek)

 
* zaterdag 20 april
 
2e etappe Junior Vrouwen UCI 2 Nation Cup
 
UCI 1.1 internationale wegwedstrijd Elite Vrouwen topcompetitie

ID Renners Topcompetitie
 
 
* zondag 21 april
 
3e etappe Junior Vrouwen UCI 2 Nation Cup.
 
UCI 1.1 Internationale wedstrijd Junior Heren.* ISABEL SHARP WINT EPZ DRIEDAAGSE 2023 BIJ DE JUNIOR VROUWEN

 Isabel (Izzy) Sharp is de winnares geworden van de EPZ Omloop van Borsele voor junior vrouwen.
Ze was over drie dagen koers rondom SHeerenhoek de beste met de tijdscore 3.54.13.  
2. Federica Venturelli op 4 sec.     3. Cat Ferguson op 15 sec.
 
Sharp legde de basis voor haar overwinning in de individuele tijdrit op de openingsavond. Deze won ze met overmacht. Op de slotdag kwam haar trui niet meer gevaar. In de afsluitende en laatste etappe werd het toch nog spannend. De Italiaanse Venturelli won een aantal tussensprints en was daarmee een direct gevaar voor de leiderstrui van Izzy Sharp.
Venturelli begon met een achterstand van 11 seconden, maar dit liep plots terug tot 4 seconden. Met nog 10, 6 en 4 seconden te verdelen aan de meet kon de uitslag nog verschillende kanten op gaan. Het was uiteindelijk Celia Gery, namens team Frankrijk die in de eindsprint nipt Nikki Souren (WV Schijndel) en Cat Ferguson (Team Great Britain) versloeg.

 

* De Zeeuwse inbreng kwam van Julia Lindhout uit Sint-Maartensdijk.
De Thoolse renster eindigde in het algemeen klassement op de 79 ste plaats met
een achterstand van 4.03 op winnares Sharp. De jurygroep klasseerde 110 junior vrouwen.
 

* ERELIJST VANAF 2002:
WINST BRITT KNAVEN, NICKY ZIJLAARD EN ANNE EVERSDIJK *

* HUZARENSTUKJE DEENSE JUNIOR THEODOR STORM IN 2023 *
Theodor Storm heeft met overmacht de EPZ Omloop van Borsele voor junioren gewonnen. De 18 jarige Deen reed op ongeveer 25 kilometer van de meet weg van zijn vier medevluchters en kwam solo over de finish aan de Kuijpersdijk. Tweede werd zijn ploeggenoot bij NPV Carl Ras Roskilde Patrick Boje Frdykjaer.

De junior heren hadden er duidelijk zin in en hadden flink de sokken erin. Al na ongeveer 50 kilometer brak het peloton in 4 stukken. Na ongeveer 70 kilometer kwamen de eerste en tweede groep bij elkaar in een grote omvangrijke groep van ongeveer 42 renners. Op 50 kilometer sprongen er 4 renners weg. Zij kregen een voorsprong van ongeveer 20 seconden. Storm demarreerde uiteindelijk uit de kopgroep om vervolgens zijn voorsprong gestaag uit te bouwen naar ongeveer 30 seconden.

Achter de ongenaakbare koploper werd het ook nog een interessante race. Daar maakten in eerste instantie 9 renners en later 7 renners zich los van de eerste groep. In deze groep zaten maar liefst 3 ploeggenoten van NPV Carl Ras Soskilde. Zij verdedigden met verve de voorsprong van Storm, waardoor de zege niet meer in gevaar kwam.


 * Senna Remijn (Wolphaartsdijk) reed in de EPZ Omloop een thuisrace. Het was een zware koers met veel wind.
Van de 139 renners haalden er 67 de finish. Remijn had wel een goede start en was snel voorin.
 
Helaas twee keer pech,  1x een wielwissel en stuur scheef. Toch kon hij twee keer weer aansluiten bij het peloton.
 
Deze inspanningen vergden veel kracht en daarom moest de Zeeuwse junior op het eind lossen.
Remijn kwam als 40 ste binnen op de Kuipersdijk in SHeerenhoek * * Remijn genoot ervan om een keer te koersen op bekende wegen daar waar de familie roots liggen ** ERELIJST MET
NICK VAN DER LIJKE, MATHIEU VAN DER POEL,
CEES BOL EN JULIUS VAN DEN BERG *

*  Nick van der Lijke wint in 2009 bij de Junioren  *

* LINDA ZANETTI SNELSTE IN EPZ OMLOOP VAN BORSELE 2023 VOOR ELITE VROUWEN

Linda Zanetti is de namens UAE Development de winnares geworden van de EPZ Omloop van Borsele. Audrey Cordon-Ragot won de peloton sprint. De Francaise komt normaliter uit voor Human Powered Health Cycling, maar in de EPZ Omloop reed ze voor het Franse nationale team. Nora Tveit mocht zich voor het tweede jaar op rij de nummer drie van de Omloop van Borsele noemen.
 
De klassieker over Zuid Beveland bleef lange tijd rustig, maar half koers besloot Anastasia Carbonari (UAE) op avontuur te gaan. Ze kreeg echter geen grotere voorsprong dan 30 seconden.

Met ongeveer nog 30 kilometer te gaan besloten Linda Zanetti en Femke Beuling (WV Drenthe) het te gaan proberen. De move van Zanetti was opvallend, omdat zij alle tussensprinten aan de meet in SHeerenhoek al won. Beuling kon in de finale het tempo van de sterke Zanetti niet meer bijbenen. Zanetti behield genoeg marge om solo over de finish te komen na 133 km. in de tijdscore 3.13.42    2. Audrey Cordon Ragot op 5 sec.   3. Nora Tveit   z.t.    4. Annina Ahtosalo  z.t.     5. Christine Majerus  z.t.   121 rensters geklasseerd.

 


* Zeeuwse rensters:    20. Rosita Reijnhout (foto / Wolphaartsdijk)  op 8 sec.      26. Maureen Arens (Kruiningen) op 8 sec.    
40. Britt de Grave  (Tholen)  op 22 sec.     63.  Noor Dekker  (Middelburg) op 22 sec.* TOPRENSTERS OP ERELIJST EPZ KLASSIEKER ELITE VROUWEN *
* ILSE PLUIMERS SNELSTE IN TIJDRIT ELITE VROUWEN 2023

Ilse Pluimers uit Enter is de winnares geworden van de individuele tijdrit van de EPZ Omloop van Borsele. De renster uitkomend voor AG Insurance Soudal Quick Step werkte het 20 kilometer lange parcours in een tijd van 27.43.65 als snelste af. Tweede werd Karlijn Swinkels namens Jumbo Visma in een tijd van 28.01.21.  De derde tijd werd ingevuld door Anne Knijnenburg van WV Schijndel. De Brabantse had 28.12.81 nodig om binnen te komen.Fotografie: Jacco Quist.  De weersomstandigheden trokken duidelijk een wissel op het wedstrijdverloop. De gehele avond was het aangenaam lenteweer, maar net na acht uur sloeg het weer om. De wind stak de kop op en het regende af en toe pittig. Dit kende voor de koers helaas een aantal slachtoffers. De Franse kampioene tijdrijden Audrey Cordon-Ragot kwam in Zeeland niet verder dan een tiende plaats. Op het startblad stonden 47 tijdrit specialistes.

Maureen Arens uit Kruiningen werd knap 13 de in een tijd van 30.04.81. Noor Dekker (Middelburg) noteerde 26 ste tijd met 31.57.50. Rosita Reijnhout uit Wolphaartsdijk zette 32.34.70 op de digitale juryklok en eindigde met deze score op de 31 ste positie.* ERELIJST TIJDRIT ELITE VROUWEN:
ELLEN VAN DIJK - LISA BRENNAUER & AAFKE SOET ** EPZ OMLOOP VAN BORSELE 2020 AFGELAST WEGENS CORONA PANDEMIE ** REGIORENSTER QUINTY VAN DE GUCHTE
TRAINT IN 2020 OP PARCOURS GEANNULEERDE KLASSIEKER.Foto's : Organisatie

Quinty van de Guchte (20) uit Driewegen had de EPZ Omloop van Borsele in haar agenda staan maar de corona crisis gooide roet in het eten. De Bevelandse renster zou weer starten in het sponsorshirt van de Belgische formatie Redant Keukens.

v.d. Guchte over het schrappen van de koers in haar geboortestreek: Helaas ligt het wielerseizoen door het coronavirus volledig plat en zo ook is de EPZ Omloop van Borsele geannuleerd. Als eerbetoon aan de organisatie, sponsors en vrijwilligers van de EPZ Omloop had ik besloten om op zaterdag (25 april) het gehele parcours van de elite dames te rijden, een afstand van ongeveer 140 km.Het weer was in ieder geval perfect voor een goede trainingstocht en in de ochend bij de start en 's middags bij de finish werd ik verrast door een aantal leden van de organisatie. Ze stonden klaar met mooie attenties. Tijdens de laatste 10 km werd ik nog begeleid door een motor. Comite SHeerenhoek bedankt voor jullie aanwezigheid, het was heel leuk!

Tegenover de PZC gaf v.d. Guchte nog een toelichting op haar initiatief:  Je kan wel stellen dat ik in deze wedstrijd loze periode op zoek ben naar uitdagingen. Ik wist natuurlijk al langer dat de wedstrijd vanwege het coronavirus om begrijpelijke redenen niet verreden kon worden, maar het dringt pas echt goed door in de wedstrijdweek zelf. Het is leuk dat de organisatie het idee zo omarmd heeft en het geeft extra voldoening en moraal. Normaliter had ik in deze periode mooie wedstrijden zoals de EPZ Omloop van Borsele kunnen fietsen, maar nu kan ik niets anders dan hopen op betere tijden.
* RETRO EDITIE EPZ OMLOOP VAN BORSELE 2020 *

Bron : PZC 2020 / Job de Feijter.
Terug naar de inhoud